Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά στον Ιάλυσο!

Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά στον Ιάλυσο!

Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά στον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποίηση στον Ιάλυσο από τη συνεχή βελτίωση αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός. Εστάλη στην ΕΠΟ ο φάκελος Φονσέκα αλλά αναμένεται η μπλε κάρτα από την Αλβανία

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα στην Κρεμαστή, η ομάδα του Ιάλυσου. Ήταν σαφής η βελτίωση της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο για τους παίκτες του Πέτρου Μίχου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα, που τελικά, όπως γνωστοποιήθηκε στον Ιάλυσο, θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου.

Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά από τον Πέτρο Μίχο και τους συνεργάτες του, για νάρθει η ομάδα στο αγωνιστικό επίπεδο που απαιτείται να έχει. Και το ευχάριστο για τη ροδίτικη ομάδα, είναι ότι έχει ακόμα ένα μήνα για να βρει τον ρυθμό που θέλει και την αγωνιστικότητα που χρειάζεται.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Για να βρει ο Ιάλυσος φυσικά ρυθμό, χρειάζονται ακόμα φιλικά παιχνίδια κι όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι δύσκολο για τους «ερυθροκίτρινους» να βρουν αντιπάλους τουλάχιστον Α΄Κατηγορίας για τεστ προετοιμασίας, αφού ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το εν λόγω πρωτάθλημα .

Έτσι η διοίκηση του Ιάλυσου έκρινε σκόπιμο να αποτανθεί στην γείτονα χώρα. Αναζητούνται δυο ομάδες Γ΄ ή Β΄Εθνικής που θα επιτρέψουν στην ομάδα του Πέτρου Μίχου, να πάει στο Μαρμαρίς και να δώσει ισάριθμα παιχνίδια.

Για τον λόγο αυτό, επρόκειτο η διοίκηση της ομάδας να έχει κάποιες επαφές χθες το βράδυ και να πάρει απαντήσεις επί του θέματος.

ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΟΝΣΕΚΑ
Στο μεταξύ, όπως διαμείφθηκε σχετικά, ο Ιάλυσος έχει στείλει ηλεκτρονικά στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν τον Κατέ Φονσέκα, ο οποίος μάλιστα αγωνίσθηκε στο φιλικό του Σαββάτου στην Κρεμαστή κόντρα στον Φοίβο.
Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του, είναι η μπλέ κάρτα που θα πάρει υπηρεσιακά από την Αλβανική Ομοσπονδία η ΕΠΟ, για να ολοκληρωθεί κατ’ αυτό τον τρόπο και αυτή η περίπτωση.

Αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ ακόμα με τους παίκτες τους είναι οι Πέτρος Μίχος και Γιώργος Σάββενας	 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ ακόμα με τους παίκτες τους είναι οι Πέτρος Μίχος και Γιώργος Σάββενας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου

Χωρίς πίεση και άγχος στην Πάτρα ο Διαγόρας

Πανηγυρισμοί και στη Ρόδο για την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League!

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος τερματοφύλακας Κώστας Ανδριγιαννάκης

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Ο Ηρακλής θα πρωταγωνιστήσει και πάλι»

Πρωτιές για τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στο Ντουμπάι

Με το «Τάμα 2024» ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

«Επανεκκίνηση» του τοπικού μπάσκετ