Βράβευσε ο δήμος τον Καββάδα

Βράβευσε ο δήμος τον Καββάδα

Βράβευσε ο δήμος τον Καββάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 808 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροδίτης πρωταθλητής του γκολφ και μέλος της εθνικής ομάδας ήταν παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προχθές, όταν και παρέλαβε το βραβείο από το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο

Αποτελεί έναν από τους σημαντικούς Έλληνες γκολφέρ και το αποδεικνύει κάθε φορά που λαμβάνει μέρος σε διεθνείς αγώνες επιπέδου. Ο Σταμάτης Καββάδας ως πρωταθλητής Ελλάδας παλαιότερα, και μέλος της εθνικής ομάδας γκολφ,  πήρε  την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατηγορίας 3 που διεξήχθη στη Βουλγαρία από τις 28 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου.

Ήταν μάλιστα, το ένα από τα τέσσερα μέλη της εθνικής ομάδας που ανέβασε στην 2η κατηγορία του Ευρωπαϊκού γκολφ την Ελλάδα. Με την ελληνική εθνική ομάδα συμμετείχαν επίσης και οι Βασίλης Κουμπάκης, Δημήτρης Ρουκανάκης και Νικόλαος Ευθυμιάδης.

Για τους λόγους αυτούς, ο αθλητής του Ομίλου Γκολφ Αφάντου βραβεύτηκε προχθές το βράδυ ,αφού ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο. Ήταν η ελάχιστη κίνηση ευγνωμοσύνης προς το Ροδίτη πρωταθλητή, που συνεχίζει να συμμετέχει σε σημαντικούς αγώνες εντός κι εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ