«Είμαστε φίλοι, αντίπαλοι μόνο για 90’»

«Είμαστε φίλοι, αντίπαλοι μόνο για 90’»

«Είμαστε φίλοι, αντίπαλοι μόνο για 90’»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 100 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εύχεται καλή επιτυχία στα μέλη του και σε όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο, εξέδωσε ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου

Τις ευχές τους για μία ήσυχη και παραγωγική αγωνιστική περίοδο δίνουν στους συμμετέχοντες στο τοπικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, τα μέλη του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, εύχεται σε όλα τα μέλη του καλή επιτυχία στους ίδιους και στις ομάδες τους. Φίλοι και συνάδελφοι προπονητές, να προασπίσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου που αγαπάμε και υπηρετούμε και να το διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο. Εμείς να είμαστε η ασπίδα για τη διεξαγωγή ενός ήσυχου πρωταθλήματος, πέρα από κάθε αντιδικία, τόσο μεταξύ των συναδέλφων μας, όσο και απέναντι στους διαιτητές και να βοηθήσουμε με τη δική μας συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όλοι είμαστε φίλοι, αντίπαλοι είμαστε μόνο 90 λεπτά. Εκεί τελειώνουν όλα. Να προσπαθήσουμε τη νέα αυτή χρονιά να προσθέσουμε όλοι ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου μας. Προτροπή του Συνδέσμου μας, να αναδείξουμε νέα ταλέντα και να τα περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη. Βοηθήστε με τη συμπεριφορά σας τους διαιτητές και δείξτε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τους.

Στην ποδοσφαιρική αρχή του τόπου ευχόμαστε να έχει ένα εύκολο έργο μ’ ένα ήσυχο και πέρα από κάθε ακρότητα, πρωτάθλημα και με λιγότερες δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, στους διαιτητές ευχόμαστε να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, εκπέμποντας το αίσθημα της ισοτιμίας και ισονομίας εφαρμογής των κανονισμών, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεών τους από προπονητές, παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους. Καλή επιτυχία λοιπόν, σε όλους».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή