Τα τελευταία συμπεράσματα για το «Ροδίων άθλησις»

Τα τελευταία συμπεράσματα για το «Ροδίων άθλησις»

Τα τελευταία συμπεράσματα για το «Ροδίων άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

Ο Νίκος Αντωνιάδης θα δει την ομάδα του σε σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις με Μίλωνα και Πανιώνιο

Είναι τα τελευταία τεστ προετοιμασίας για την εκπρόσωπο του Δωδεκανησιακού βόλεϊ στην Α2 Κατηγορία των ανδρών. Το «Ροδίων άθλησις», θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για να δώσει δυο σημαντικά φιλικά παιχνίδια, μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Α2.

Ήδη πρέπει να σημειωθεί πως έχουν βγει χρήσιμα συμπεράσματα από τους δυο αγώνες με την ΑΕΚ. Εκεί η Ροδίτικη ομάδα εμφάνισε εικόνα ακόμα καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι, αλλά ο Νίκος Αντωνιάδης δεν απέκρυψε το γεγονός, πώς χρειάζεται ακόμα δουλειά αλλά και καλυτέρευση ακόμα περισσότερο της εικόνας, που παρουσίασε η ομάδα στο παρκέ των εγκαταστάσεων του Ρ.Α.

Βέβαια από τους αγώνες αυτούς μέχρι την άλλη Κυριακή, υπάρχει ακόμα χρόνος για να γίνουν κάποιες διορθώσεις σε ότι αφορά το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν το «Ροδίων» πάει στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, με σκοπό να δώσει δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που είναι δυνατές και φέτος και που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα ιδιαίτερα στον Α΄ Όμιλο, σ’ αυτόν δηλαδή που είναι φέτος η Ροδίτικη ομάδα.

-Το Σάββατο στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα στις εγκαταστάσεις του. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Αθηναϊκή ομάδα βρισκόταν πέρυσι στον ίδιο Όμιλο με το Ρ.Α. και ήταν θεωρητικά από τις πιο δυνατές του Ομίλου, αλλά το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «μετρήσει» δυνάμεις ο Νίκος Αντωνιάδης και να δει σε ποια κατάσταση είναι, μια ομάδα που όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι ψηλά και φέτος.
-Στον ίδιο Όμιλο είναι και ο Πανιώνιος, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το «Ροδίων άθλησις» την Κυριακή το μεσημέρι. Πρόκειται για μια ομάδα με φιλοδοξίες, αλλά και καλούς παίκτες και με μεγάλους στόχους.

Και αυτό το ματς προσφέρεται για καταγραφή στοιχείων εν όψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 17/18 Οκτωβρίου και με τις τρεις ομάδες από τα φιλικά του Σαββατοκύριακου στον Α΄ Όμιλο.

Στην Αθήνα για σπουδαία φιλικά θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του «Ροδίων άθλησις» (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στην Αθήνα για σπουδαία φιλικά θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του «Ροδίων άθλησις» (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή