Έκθεση φωτογραφίας στον προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στην Παλιά Πόλη

Έκθεση φωτογραφίας στον προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στην Παλιά Πόλη

Έκθεση φωτογραφίας στον προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στην Παλιά Πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1208 ΦΟΡΕΣ

Η Φωτογραφική Ομάδα Almas, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «15+1» από τo Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στον Προμαχώνα Αγ. Γεωργίου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Μέσα από αυτήν την έκθεση παρουσιάζονται 15+1 διαφορετικά φωτογραφικά pro-ject. Κάθε άτομο επέλεξε μια ενότητα που του αρέσει και την ανέπτυξε, δούλεψε και εξέλιξε σε συγκεκριμένο project.

Ένα pro-ject, στην ουσία είναι μια εργασία, που προέρχεται από την ανάγκη ενός καλλιτέχνη να εμβαθύνει περισσότερο σε μια θεματολογία, να την ερευνήσει και να δουλέψει πάνω σ’ αυτήν, με σκοπό την περαιτέρω γνώση και ανάπτυξή της.

Το έναυσμα, που θα σπρώξει τον φωτογράφο να ασχοληθεί με μια καινούργια θεματολογία, μπορεί να είναι μια ιδέα που ωρίμαζε στο μυαλό για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά επίσης μπορεί να είναι και μια έμπνευση της στιγμής.

Το πώς θα εργαστεί ο καλλιτέχνης αλλά και τι μορφή θα δώσει στο έργο του εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες: τους φωτογράφους που τον έχουν επηρεάσει, την εμπειρία του, την μελέτη που έχει κάνει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, την οργάνωση και καταγραφή των σκέψεων και ιδεών του σχετικά, τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει, αλλά κυρίως την προσωπικότητά του.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το περιπετειώδες ταξίδι που έκανε ο Καθένας μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το project που επέλεξε.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:30 στον Προμαχώνα Αγ. Γεωργίου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό

- Πρωινά: Τετάρτη & Σάββατο 10:00-14:00
- Απογεύματα: Κάθε μέρα 17:30-21:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην Έκθεση συμμετέχουν:
Βαγιανάκης Ιωάννης, Βαρδαξής Μανώλης, Γιαννίκογλου Ζαφέρ, Κατζάκης Κωνσταντίνος, Καϋμενάκης Βασίλης, Κορκίδας Κώστας, Κουντούρη Αγγελική, Λαού Ελένη, Παμπάκας Δημήτρης, Παπαδοπούλου Χαρά, Πατούνα Αφροδίτη, Παυλή Χρύσα, Πυλαρινός Ηρακλής, Σπάρταλη Νίκη, Στεφανίδης Γιώργος, Τσακιράκη Ιωάννα.
Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών