Ρόδος: Με όπλα τη γνώση και τις αρετές της

Ρόδος: Με όπλα τη γνώση και τις αρετές της

Ρόδος: Με όπλα τη γνώση και τις αρετές της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 73 ΦΟΡΕΣ

Ως ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί το μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, πειθαρχίας και υπομονής, περιέγραψε το αυριανό με το Διαγόρα Βατίου ο Σάββας Ορφανίδης

Στην ανάλυση της… «ακτινογραφίας» του Διαγόρα Βατίου ήταν αφιερωμένη η χθεσινή προπόνηση της Ρόδου στο γήπεδο Κοσκινού, με το Σάββα Ορφανίδη και τους ποδοσφαιριστές του να επεξεργάζονται το τακτικό πλάνο που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Τα «ελάφια» γνωρίζουν πως αύριο θα αντιμετωπίσουν στο Βάτι μία ομάδα με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, που συν τοις άλλοις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, όπως ήδη έδειξε στους αγώνες της με το Διαγόρα και το Φοίβο, τους οποίους και δυσκόλεψε αφάνταστα.

Ο Σάββας Ορφανίδης έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί το μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, πειθαρχίας και υπομονής.

Η τελική πρόβα ενόψει Βατίου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, οπότε και θα ανακοινωθεί η δεκαοκτάδα. Υπενθυμίζεται, πως οι Χρήστος Αμανατίδης, Αλέξανδρος Κακαζούκης, Γιώργος Κουρέττας και Γιώργος Καντιμοίρης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Ευτύχης Τζιβίλογλου, καθώς και ο Αντώνης Θεοδοσίου, οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!