Για την νίκη ο ΑΕΡΑ στα Μαριτσά

Για την νίκη ο ΑΕΡΑ στα Μαριτσά

Για την νίκη ο ΑΕΡΑ στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 43 ΦΟΡΕΣ

Πριν από την σέντρα (16.00) θα κριθεί η συμμετοχή των Γιαννακάκη, Ευαγγελίδη και Καψαλάκη

Για την νίκη θα αγωνισθούν σήμερα οι παίκτες του ΑΕΡΑ σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα μετακομίσουν στα Μαριτσά σήμερα το μεσημέρι για να αντιμετωπίσουν τον εκεί τοπικό Ηρακλή ο οποίος είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του

Οι ερυθρόλευκοι του Βαγγελη Χοσάδα είναι αποφασισμένοι να παίξουν για την κατάκτηση μιας ακόμα επιτυχίας που θα τους κρατήσει ψηλά βαθμολογικά και θα τους κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΑΕΡΑ με την σειρά του, δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς, που καθιστούν την συμμετοχή τριών παικτών αμφίβολη στο εν λόγω παιχνίδι .Αυτός είναι ο λόγος που κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο κι εκεί θα επιλέξει τους έντεκα και τους αναπληρωματικούς του παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες

-Ο ένας είναι ο Χρήστος Γιαννακάκης, ο οποίος δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί σήμερα πριν την σέντρα .

-Αμφίβολη είναι επίσης και η συμμετοχή των Στέφανου Ευαγγελίδη και Μανώλη Καψαλάκη, οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι στην κατάλληλη κατάσταση και να μπορέσουν να αγωνισθούν .

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!