Μιχάλης Μανωλάς: «Να δείξουμε κάτι καλό, να το ευχαριστηθούμε»

Μιχάλης Μανωλάς: «Να δείξουμε κάτι καλό, να το ευχαριστηθούμε»

Μιχάλης Μανωλάς: «Να δείξουμε κάτι καλό, να το ευχαριστηθούμε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Μία εμφάνιση που θα πλησιάζει τις πραγματικές δυνατότητες του Άρη περιμένει από τους παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι με το Διαγόρα

«Δεν έχουμε άγχος και πίεση, θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό, κάτι ωραίο και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Η παραπάνω φράση ανήκει στον προπονητή του Άρη Μιχάλη Μανωλά και αποτυπώνει με τρόπο μεστό τη ματιά με την οποία προσεγγίζουν οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου κόντρα στο Διαγόρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα μπουν στο γήπεδο έχοντας απαιτήσεις όχι από το παιχνίδι καθ’ αυτό, αλλά από τους εαυτούς τους. Άλλωστε, η παραδοχή πως το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού είναι ο Διαγόρας, πέρα από τον ρεαλισμό που περιγράφει, τους επιτρέπει να αγωνιστούν απελευθερωμένα, με την ελπίδα πως εν τέλει, η προσπάθειά τους μπορεί και να ανταμειφθεί μ’ ένα αποτέλεσμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Μιχάλης Μανώλας κάλεσε σήμερα στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου είκοσι ποδοσφαιριστές. Είναι οι Γιαννιού, Γκίκας, Δήμας, Δημητριάδης Π., Ζαρκαδούλας, Καραγιάννης, Κοτσίκος, Λαμπριανός, Μαγιόγλου, Μαρκόπουλος, Μελαχροινός, Μπαϊρακτάρης, Νικηταράς, Παρδαλός, Πίτσης, Σιέχ, Συμεωνίδης, Σταμούλης, Χατζησάββας και Χατζηνικόλας Χ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Τσελεπίδης, τον οποίο η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία. Μετά το κάταγμα που υπέστη στον αγκώνα και το οποίο ξεπέρασε, ο έμπειρος αμυντικός έπαθε στην προχθεσινή τελευταία προπόνηση διάστρεμμα και τέθηκε ξανά νοκ άουτ.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός αγώνων παραμένει ο Μιχάλης Κατσιδώνης, λόγω του τραυματισμού του στις αρχές της προετοιμασίας.

Τέλος, στην ψαροταβέρνα «Γοργόνα» στα Στεγνά, που ανήκει στον πρόεδρο του συλλόγου Σάββα Σφυριαλλά, δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Άρη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή