Ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Σαλαμαστράκη

Ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Σαλαμαστράκη

Ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Σαλαμαστράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Τι αποφάσισε το Δ.Σ. στην συνεδρίασή του

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές οι σχέσεις του Φοίβου με τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Σαλαμαστράκη. Το ότι δεν ταξίδεψε στη Λέρο για να ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι της με την τοπική Αθλητική Ένωση, «πείραξε» πολύ τους Διοικούντες που συνεδρίασαν την Τρίτη το βράδυ.

Ανακοίνωση για το θέμα αυτό δεν έχει βγει, αλλά σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα (τον Ιανουάριο).

Είναι ξεκάθαρο, πώς δεν υπήρξε η ανάλογη χημεία μεταξύ των δυο πλευρών, προκειμένου να ευοδωθεί η συνεργασία.

Έτσι λοιπόν χωρίζουν οι δρόμοι Φοίβου και Σαλαμαστράκη κι ο Φοίβος όπως όλα δείχνουν θα μπει πλέον σε άλλο προγραμματισμό και διαδικασία.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα τα μοναδικά προβλήματα για τον προπονητή Κώστα Πάττα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Μαριτσών είναι οι τραυματισμοί των Νίκου Ορφανίδη και Παναγιώτη Πομπού, τους οποίους θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να αποθεραπευθούν.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Στο μεταξύ και με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών ακόμα περισσότερο, αλλά και του συλλόγου με τους γονείς, διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου μεγάλο πάρτι στο Classico της Κρεμαστής, με πολλές εκπλήξεις αλλά και παιχνίδια για όλα τα παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Από το ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής εξεδόθη χθες η παρακάτω ανακοίνωση η οποία φυσικά αφορά την φιλοξενία την οποία συνάντησε στην Λέρο η ομάδα την περασμένη Δευτέρα:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το Δ.Σ. και τους παίκτες της Α.Ε. Λέρου, για την άριστη φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά που επεφύλαξαν προς την ομάδα μας.
Η αποστολή του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, βρέθηκε στη Λέρο, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ του Φοίβου και της Α.Ε.Λ. τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015».

Την αποθεραπεία του Ν. Ορφανίδη εν όψει Ηρακλή Μ.  περιμένει ο Κώστας Πάττας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Την αποθεραπεία του Ν. Ορφανίδη εν όψει Ηρακλή Μ. περιμένει ο Κώστας Πάττας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή