Παραίτηση Κουνελλέ με ευθείες βολές!

Παραίτηση Κουνελλέ με ευθείες βολές!

Παραίτηση Κουνελλέ με ευθείες βολές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

«Δε θέλω να έχω πλέον την παραμικρή σχέση μαζί σας καθώς δεν έχω σκοπό να νομιμοποιήσω τις οποίες παράνομες αποφάσεις σας» τονίζει ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας

Ως πράξη εκδίκησης χαρακτηρίζει τον υποβιβασμό του στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Δημήτρης Κουνελλές διότι η απόφαση απαλλαγής των διαιτητών Σταύρου Νικηφορίδη και Νίκου Κουνελλέ «άδειασε» την Πειθαρχική Επιτροπή της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου και «διά λόγους ευθιξίας» αποχωρεί από το αρμόδιο όργανο διαιτησίας, εξαπολύοντας ευθείες βολές στην επιστολή παραίτησής του.

Μάλιστα, τονίζει πως την απόφαση της ΤΕ ΕΟΚ για την τοποθέτηση του Στέλιου Βιτζηλαίου στη θέση του προέδρου της ΤΕΔ, την έμαθε από το διαδίκτυο!

Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Αγαπητή Κα Πρόεδρος και αγαπητοί κύριοι μέλη της Τ.Ε. Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου,
με την ευκαιρία της αντικατάστασής μου από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας θέλω να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.

Πρώτα πρώτα, σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με βάλετε απλό μέλος της παραπάνω επιτροπής. Η ιστορία μου στο χώρο της διαιτησίας και του μπάσκετ, μια διαδρομή 35 ακριβώς χρόνων, ξεκινά από τα “πέτρινα” χρόνια, όταν με πρωτοβουλία του κ. Σπύρου Παγκά έγινε η πρώτη σχολή Διαιτησίας και στη συνέχεια με έξοδα δικά μου και του κ. Κώστα Δημητρίου ιδρύσαμε τον Τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών. Μια ενέργεια που είχε ως συνέπεια την ανάπτυξη του αθλήματος στα περισσότερα νησιά του Νόμου μας. Μέχρι τότε το 1980 το πρωτάθλημα διεξήγετο μέσα σε μια εβδομάδα (περίοδος του Πάσχα) και μόνο με ανδρικές ομάδες.

Όμως λυπάμαι αλλά δεν αποδέχομαι την απόφασή σας αυτή και σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας δια λόγους ευθιξίας και όχι για λόγους εκδίκησης, όπως πράξατε εσείς καθώς δεν σας άρεσε η απόφαση της Τ.Ε.Δ. στο θέμα Λαζαρίδη, απόφαση που, όπως είπατε, σας “άδειασε”!!

Η αντίδρασή μου αυτή γίνεται τέσσερις ημέρες μετά την πραξικοπηματική δική σας απόφαση που ούτε καν είχατε το θάρρος να μου ανακοινώσετε και το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι δεν ήθελα να πάρω μια απόφαση εν θερμώ όμως παρόλο ότι πάλεψα με τον εαυτό μου σας δηλώνω ότι δε θέλω να έχω πλέον την παραμικρή σχέση μαζί σας καθώς δεν έχω σκοπό να νομιμοποιήσω τις όποιες παράνομες αποφάσεις σας.
Εγώ στο μπάσκετ δεν είδα Φως και Μπήκα μέσα, Κα Πρόεδρε!!! Πιστεύω ότι πρόσφερα ό,τι μπορούσα και την αγάπη μου προς το χώρο την πέρασα και στα τρία παιδιά μου που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με το χώρο αυτό.

Στη διαδρομή αυτή σίγουρα αδίκησα κάποιους, το έκανα όμως χωρίς ίχνος σκοπιμότητας. Μια φορά, όμως, αδίκησα εσκεμμένα κάποιον από τον οποίο θέλω έστω και καθυστερημένα να ζητήσω Δημόσια Συγνώμη κι αυτός είναι ο συγχωρεμένος Τσαμπίκος Χατζηνικολάου ο οποίος θα μπορούσε κι έπρεπε να αξιολογηθεί στις εθνικές κατηγορίες και δεν του το απέτρεψα καθαρά μόνο με δική μου απόφαση, επειδή ήταν υπάλληλός μου κι επέλεξα στη θέση του τον κ. Στ. Βι.

Διότι φοβήθηκα ότι θα μου λέγανε ότι θα είχα σκοπιμότητα. Φυσικά κι επαναλαμβάνω ότι από τον άνθρωπο αυτόν, ζητώ Δημόσια Συγνώμη.
Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Στ. Καράβα για την τιμή που μου έκανε να είμαι ο πρώτος πρόεδρος στο θεσμό της Τ.Ε.Δ Δωδ/σου κι εύχομαι καλή επιτυχία στο διάδοχό μου.
Με εκτίμηση,
Κουνελλές Δ.

Υ.Γ. Λυπάμαι που την απόφασή μου τη μάθατε από τα Μ.Μ.Ε. αλλά έχω μάθει να συμπεριφέρομαι αναλόγως όπως μου συμπεριφέρονται».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή