Τo Fantasia θα κάνει “ποδαρικό” την Τρίτη στο λιμάνι της Ρόδου

Τo Fantasia θα κάνει “ποδαρικό” την Τρίτη στο λιμάνι της Ρόδου

Τo Fantasia θα κάνει “ποδαρικό” την Τρίτη στο λιμάνι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 716 ΦΟΡΕΣ

Ετοιμάζεται υποδοχή από το δήμο και το Λιμενικό Ταμείο

Υποδοχή θα ετοιμάσει ο δήμος Ρόδου και το δημοτικό λιμενικό ταμείο νότιας Δωδεκανήσου στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας, κάνοντας ποδαρικό το 2016.

Οι υπηρεσίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο κατάρτισης του προγράμματος εκείνης της μέρας και της προετοιμασίας των εκδηλώσεων, ώστε να ενημερωθεί σχετικά και η εταιρία.
Όπως είναι γνωστό το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα δέσει στο λιμάνι της Ρόδου θα είναι το MSC Fantasia.

Αναμένεται την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί προερχόμενο από τον Πειραιά και θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι για τη Χάιφα.

Το ίδιο πλοίο θα μας επισκεφτεί και το Φεβρουάριο και μάλιστα δύο φορές ( στις 3 και στις 25) αλλά και το Μάρτιο επίσης δύο φορές, ενώ σταδιακά αρχίζουν να δηλώνουν τα προγράμματά τους για τη Ρόδο και όλες οι εταιρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο κρουαζιερόπλοιο έκανε και πέρσι ποδαρικό στο λιμάνι μας καταπλέοντας στις 22 Ιανουαρίου, ενώ ήρθε και πάλι πρώτο το 2011.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο πράκτορας του πλοίου Νίκος Ψυλλάκης, το Fantasia και άλλα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας θα πραγματοποιήσουν χειμερινές και φθινοπωρινές κρουαζιέρες προς το νησί μας, στο πλαίσιο συγκεκριμένου προγραμματισμού της εταιρίας.

Πάντως ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι φέτος η κρουαζιέρα δείχνει μία μικρή ανοδική τάση, και τόνισε ότι στην πορεία μπορεί να έχουμε και περισσότερα κρουαζιερόπλοια αν ευνοήσουν οι συνθήκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, περίπου 250 κρουαζιερόπλοια έχουν «δηλωθεί» για το 2016 στο λιμάνι όμως μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η εταιρία Costa που φαίνεται ότι εγκαταλείπει την περιοχή καθώς είναι ελάχιστα τα πλοία της που επισκέπτονται την περιοχή.

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη