Η πίτα της πανελλήνιας Ένωσης Λεριών

Η πίτα της  πανελλήνιας  Ένωσης Λεριών

Η πίτα της πανελλήνιας Ένωσης Λεριών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Με την ανάλογη λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων «Η Παναγιά του Κάστρου», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ. Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Λέρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπίλλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρπαθάκης, ο τέως δήμαρχος κ. Ζώρζου, ο έπαρχος κ. Θεμέλαρος και πλήθος κόσμου.

Κατά τα διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπατριώτες μας που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και να μοιραστεί μαζί τους όμορφες στιγμές. Στην ομιλία του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα πεπραγμένα του Δήμου το 2015, αλλά και για τα σχέδια της δημοτικής αρχής για το άμεσο μέλλον προκειμένου η Λέρος να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 40 χρόνια έκδοσης της εφημερίδας Λεριακά νέα. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος μας βράβευσε τον πρόεδρο της Παννελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Ήσυχο και τα μέλη του ΔΣ, καθώς και την πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων