Μικραίνει το ρόστερ του ΑΕΡΑ

Μικραίνει το ρόστερ του ΑΕΡΑ

Μικραίνει το ρόστερ του ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Ο Γαργάλης μετακόμισε στην Κρήτη, ενώ ο Ευαγγελίδης επέστρεψε στον Ηρακλή Λάρδου

Η έλλειψη κινήτρου πλέον και στόχων στον ΑΕΡΑ μετά τον αποκλεισμό και από το Κύπελλο, φέρνει αποχωρήσεις στο έμψυχο υλικό, που βάζει πλέον βάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Προς το παρόν όμως ο Βαγγέλης Χοσάδας θα προχωρήσει στην αναζήτηση παικτών που θα κάνουν πιο δυνατό τον ΑΕΡΑ για τη νέα περίοδο, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει στην ομάδα παίκτες σαν τον Χρήστο Γαργάλη αλλά και τον Στέφανο Ευαγγελίδη που ήδη αποχώρησαν.

-Ο πρώτος πάει στην Κρήτη να συνεχίσει τις σπουδές του
-Κι ο δεύτερος επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή Λάρδου.
Η Διοίκηση του ΑΕΡΑ, εξέδωσε και για τις δυο περιπτώσεις ανακοινώσεις στις οποίες αναφέρει:

Για το Χρήστο Γαργάλη
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γαργάλη ο οποίος επέστρεψε στην Κρήτη προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του. Τον ευχαριστούμε για την εξαιρετική προσφορά του στο σύλλογο και τον περιμένουμε με το πέρας των σπουδών του, να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του».

Για το Στέφανο Ευαγγελίδη:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Ευαγγελίδη και του εύχεται καλή συνέχεια».

Αιχμηρή ανακοίνωση Σπανού
Σχετικά με τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας αλλά και την εμπλοκή του ονόματος του στα διαδραματισθέντα ο αντιπρόεδρος του ΑΕΡΑ Κωσταντίνος Σπανός αναφέρει τα εξής :
«Σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος μου σε χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας news12.gr, δηλώνω τα εξής:

Στον ανεκδιήγητο και επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο διαιτητή κ. Πατσιόπουλο, συστήνω όπως περάσει από ταχύρυθμη εκπαίδευση εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, διότι ουδέποτε τον εξύβρισα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Εξάλλου, είναι γνωστό σε όλους το μένος και η εκδικητικότητα που τον χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, ενάντια στην αγαπημένη μας ομάδα.

Προς ενημέρωση των άσχετων και ανιστόρητων (σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο εξαίρετος ποδοσφαιριστής μας Νικήτας Μαλλιάκας τα λόγια του οποίου με δόλο κάποιοι σκοπίμως παρερμήνευσαν) , τους προτρέπω να ενημερωθούν επίσημα από την Ε.Π.Σ.Δ. και τότε θα διαπιστώσουν ότι συμμετέχω επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της ομάδας κατέχοντας το αξίωμα του αντιπροέδρου. Είναι γνωστό σε όλους ότι απολαμβάνω την εμπιστοσύνη και την αγάπη των φίλων του Α.Ε.Ρ.Α. και όχι μόνο».

Έφυγε στην Κρήτη να συνεχίσει τις σπουδές του ο Χρήστος Γαργάλης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ) Έφυγε στην Κρήτη να συνεχίσει τις σπουδές του ο Χρήστος Γαργάλης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή