Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου βράβευσε τον Σεβαστή σε λαμπρή εκδήλωση

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου βράβευσε τον Σεβαστή σε λαμπρή εκδήλωση

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου βράβευσε τον Σεβαστή σε λαμπρή εκδήλωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Λαμπρή και ιδιαίτερη εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου πριν από λίγο στη στέγη του Πνευματικού Κέντρου του Ιδρύματος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου, για την κοπή της πίτας της. Προσκεκλημένος ο, με καταγωγή από την Κάλυμνο, γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, που για πάνω από δεκαπέντε χρόνια ήταν και πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι 42 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες δωδεκανησιακών συλλόγων που πήραν μετάλλια και πλασαρίστηκαν στις οκτάδες των πανελληνίων πρωταθλημάτων της κατηγορίας τους. Κορυφαίες για το 2015 αναδείχθηκαν η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο επί κοντώ και η δρομέας από τον ΓΣΝ Λέρου Ουρανία Ρεμπούλη. Επίσης την τιμητική τους είχαν κατά σειρά οι ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και ΑΟ Καλλιπάτειρα που ήταν τα υψηλότερα βαθμολογημένα σωματεία με βάση την πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ.

Ο Βασίλης Σεβαστής στα λίγα λόγια που είπε, ανέφερε πως είναι σημαντική η δουλειά στα Δωδεκάνησα για την ανάπτυξη του στίβου, συνεχάρη την ΕΑΣ και τους φορείς που μοχθούν γι’ αυτό, ενώ συμβούλεψε τους αθλητές να παλεύουν με αξίες γιατί αλλιώς ο στίβος είναι μια «ιπποδρομιακή διαδικασία».

Όπως σημείωσε, η βράβευσή του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (την πλακέτα απένειμε ο Μιχάλης Παυλούς) συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τότε που πήρε την πρώτη του νίκη ως μαθητής στην Κάλυμνο στο στίβο και συμμετείχε σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης.

Από τη διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εκεί ήταν ο πρόεδρος Βασίλης Ζήκας αλλά και οι κύριοι Ζάρρας, Μπίλλης, Χαντσαρίδης, Ράμμος και Παυλούς μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Μιχαλάκη.

Από τους επισήμους παραβρέθηκαν οι:

Φιλήμονας Ζαννετίδης-αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα
Μαριέττα Παπαβασιλείου-αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού
Σάββας Διακοσταματίου- αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολίτη.

Σέργιος Αϊβάζης-πρόεδρος ΔΟΠΑΡ
Σάββας Καλαθενός-αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΡ
Μάνος Κόκκινος-πρόεδρος ιδρύματος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου και του ΑΟ Σταματίου

Χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην εκδήλωση. Παρών και ο Θάνος Χατζηστρατής ,ιδιοκτήτης του καταστήματος Adidas Ρόδου ως χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου και της πρωταθλήτριας Ουρανίας Ρεμπούλη.

Περισσότερο ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Ροδιακής.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή