Δεν ξεχνάει τα παιδιά του ο Ορφέας

Δεν ξεχνάει τα παιδιά του ο Ορφέας

Δεν ξεχνάει τα παιδιά του ο Ορφέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 138 ΦΟΡΕΣ

Τον ποδοσφαιριστή της Τήλου και πρώην δικό του Κώστα Σακελλάρη θα βραβεύσει σήμερα η σύλλογος της πόλης

Στο πλαίσιο μίας συμβολικής κίνησης, με την οποία θα υπογραμμίσει πως δεν ξεχνάει τα παιδιά του συλλόγου, η διοίκηση του Ορφέα θα βραβεύσει με τιμητική πλακέτα, πριν από την έναρξη του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με την Τήλο, τον ποδοσφαιριστή της δεύτερης, Κώστα Σακελλάρη. Ο αθλητής της Τήλου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Ορφέα, ενώ αργότερα υπηρέτησε και την ανδρική ομάδα του. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Μετά από πρόταση του προέδρου, Σουγκρί Κελέσογλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, ο Α.Ο. Ορφέας ενημερώνει ότι στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Σ. Τήλος για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Κώστα Σακελλάρη. Ο Κώστας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και υπηρέτησε την ανδρική ομάδα για πολλά χρόνια , με μεγάλη επιτυχία. Την τιμητική πλακέτα θα απονείμει στον Κώστα Σακελλάρη ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο. Ορφέας, Ηλίας Δασκουλίδης».

Ο Κώστας Σακελλάρης (αριστερά) θα τιμηθεί από τον Ορφέα ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Κώστας Σακελλάρης (αριστερά) θα τιμηθεί από τον Ορφέα ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή