Μόνο κέρδος οι εμπειρίες για το «Ροδίων Άθλησις»

Μόνο κέρδος οι εμπειρίες για το «Ροδίων Άθλησις»

Μόνο κέρδος οι εμπειρίες για το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 54 ΦΟΡΕΣ

Επέστρεψε στο νησί μας με δύο ήττες από τους αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών της Α2

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής την τελευταία ημέρα του μπαράζ δευτεραθλητών. Η Χαλκίδα επικράτησε δύσκολα με 3-0 του Πήγασου Πολίχνης και με δύο νίκες συνεχίζει στα μπαράζ ανόδου μαζί με την Παλλήνη, την Κύζικο και Νίκη Αιγινίου.

Συμπεριλαμβανομένου και του 3-1 των πρωτοπόρων επί της ομάδας της Πολίχνης η τελική βαθμολογία στα μπαράζ των δευτεραθλητών έχει ως εξής:
1. Ηρακλής Χαλκίδας 6 (6-0)
2. Πήγασος Πολίχνης 3 (3-4)
3. Ροδίων Άθλησις 0 (1-6)

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η ροδίτικη ομάδα γυρνάει πίσω με κέρδος τις εμπειρίες από αυτό το τουρνουά.
Ο κόουτς Νίκος Αντωνιάδης μιλώντας για το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής τόνισε:
«Πήγαμε στη Χαλκίδα γνωρίζοντας καλά τι θα αντιμετωπίζαμε από πλευράς των αντιπάλων μας. Και ο Ηρακλής Χαλκίδας αλλά και ο Πήγασος Πολίχνης είναι δυο πολύ καλές ομάδες ιδιαίτερα η πρώτη. Μπορώ να πω πώς στο πρώτο παιχνίδι οι οικοδεσπότες μάς κέρδισαν πολύ εύκολα.

Όχι γιατί εμείς δεν αντιδράσαμε αλλά γιατί εκείνοι δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας.. Μας πίεσαν με τζαμπ σέρβις κι έπαιξαν βόλεϊ άλλου επιπέδου. Σε αυτό το πρώτο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τη δεύτερη μέρα παίξαμε με μια ομάδα, που ήταν στα μέτρα μας. Κάναμε όμως πολλά λάθη και δεν ολοκληρώναμε επιθέσεις, ίσως γιατί δεν είχαμε καλή ψυχολογία από την προηγούμενη μέρα. Μας βγήκε σε κακό παιχνίδι η κακή ψυχολογία αλλά και η κούραση από το ματς με την ομάδα της Χαλκίδας.

Χάσαμε δυο ματς κι αυτό που μας μένει είναι οι εμπειρίες. Είδαμε για παράδειγμα ποιο είναι το επίπεδο για να πρωταγωνιστήσεις στην Α2 και να διεκδικήσεις την άνοδο μέσα από τα μπαράζ. Αυτό επίσης που μας μένει, είναι πως όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από την υπέρβαση του ότι πήγαμε εκεί. Είχαμε ξεκινήσει αν θυμάστε για να παραμείνουμε στην Κατηγορία και τα καταφέραμε στο έπακρο. Πήγαμε στη Χαλκίδα να κάνουμε δηλαδή, υπέρβαση…στην υπέρβαση αλλά δεν έγινε».

Ο Νίκος Αντωνιάδης μίλησε και για την επόμενη μέρα των μπαράζ:
«Προς το παρόν θα ξεκουραστούμε. Έρχεται καλοκαίρι. Κι αφού κάνουμε τον απολογισμό μας όπως οφείλουμε, θα δούμε τις οικογένειες μας. Νομίζω πώς μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, σε θέματα ανανέωσης συνεργασίας και προπονητή και παικτών».

Ο Νίκος Αντωνιάδης με το «Ροδίων» στο κλειστό της Κανήθου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Νίκος Αντωνιάδης με το «Ροδίων» στο κλειστό της Κανήθου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!