Στην Ρόδο ο αρχισκάουτερ της Σέλτικ

Στην Ρόδο  ο αρχισκάουτερ  της Σέλτικ

Στην Ρόδο ο αρχισκάουτερ της Σέλτικ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Ένας ακόμη μάνατζερ και μάλιστα, με την ιδιότητα του Διεθνούς Μάνατζερ ποδοσφαιριστών της FIFA θα βρεθεί στη Ρόδο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το 3ο Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» - 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που θα διοργανωθεί από 4 έως 8 Μαΐου 2016 σε πέντε γήπεδα.

Πρόκειται για τον Ολλανδό κ. Sjaak van den Helder, ο οποίος εργάζεται για την πρώτη ομάδα της σκοτσέζικης Σέλτικ, σαν Αρχισκάουτερ-Μάνατζερ.

Την επαφή με τον Ολλανδό έκαναν οι γνωστοί του, Γιάννης Σπανός (προπονητής στους Ιππότες) και Zeger Tollenaar (προπονητής στην Ακαδημία του Ιαπετού Καρπάθου), οι οποίοι για πολλά χρόνια υπηρετούν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η παρουσία κ. Sjaak van den Helder στη Ρόδο μεγαλώνει την ομάδα των Μάνατζερ και Σκάουτερ που θα παρακολουθήσουν το 3ο Διεθνές Καπ των Ιπποτών, αφού είναι ήδη γνωστό ότι θα βρεθούν και τέσσερις Ιταλοί, όπως κι ένας Έλληνας.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης.

Ο αρχισκάουτερ της Σέλτικ έρχεται στη Ρόδο για το τουρνουά των Ιπποτών Ο αρχισκάουτερ της Σέλτικ έρχεται στη Ρόδο για το τουρνουά των Ιπποτών

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή