Κλείνει για 48 ώρες η οδός Ικάρων στο οδικό δίκτυο Κρεμαστής-Παστίδας

Κλείνει για 48 ώρες η οδός Ικάρων στο οδικό δίκτυο Κρεμαστής-Παστίδας

Κλείνει για 48 ώρες η οδός Ικάρων στο οδικό δίκτυο Κρεμαστής-Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι η οδός Ικάρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κρεμαστή – Παστίδα (από τη διασταύρωση του Δημοτικού σχολείου μέχρι τη διασταύρωση του Λυκείου Κρεμαστής) θα κλείσει για 48 ώρες, την Πέμπτη 05-05-2016 και την Παρασκευή 06-05-2016 και ώρα από 7:00 της 05ης -05-2016, γιατί θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ (2014)».

Οι οδηγοί των οχημάτων με κατεύθυνση από την Κρεμαστή προς Παστίδα και Μαριτσά, καθώς και αυτοί με κατεύθυνση από Παστίδα και Μαριτσά προς Κρεμαστή θα πρέπει να παρακάμπτουν από τη γέφυρα της Κρεμαστής.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο