Επιχείρηση «φάιναλ φορ» στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Επιχείρηση «φάιναλ φορ» στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Επιχείρηση «φάιναλ φορ» στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 88 ΦΟΡΕΣ

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθεια να φιλοξενηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος στη Ρόδο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προσπάθειες της διοίκησης του ΓΣ Δωδεκάνησος για την ανάληψη του φάιναλ φορ πρωταθλήματος στο μπάσκετ με καρότσι, πιθανότατα το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου στο Βενετόκλειο.

Τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου συνεδρίασαν ξανά με βασικό θέμα τους αγώνες της τελικής φάσης και βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και με τον πρόεδρό της, Γιώργο Κούζα. Μάλιστα, μετά το Πάσχα, ο πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα βρεθεί στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ στο Μετς για να συζητήσει από κοντά το θέμα του φάιναλ φορ.

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι για να μπορέσει ο σύλλογος της Ρόδου ν’ αναλάβει τη διοργάνωση, θα χρειαστεί τη στήριξη ΟΛΩΝ. Η ανταπόκριση των τοπικών φορέων και επιχειρηματιών είναι απαραίτητη όπως και η βοήθεια του κόσμου, αφού ο στόχος της ομάδας είναι να δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες για την κατάκτηση του τίτλου.

Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός ότι οποίο θα καλυφθεί από σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας και θα έχει την απαραίτητη διαφήμιση και προβολή. Ουσιαστικά, θα είναι η πρώτη φορά που μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στο μπάσκετ με καρότσι θα γίνει στη Ρόδο, αλλά για να διεξαχθεί χρειάζονται πολλές προεργασίες και φυσικά η ανάλογη στήριξη απ’ όλους τους φορείς.

Διαβάστε ακόμη

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ