Σημαντική η δραστηριότητα της Νίκης Ρόδου

Σημαντική η δραστηριότητα  της Νίκης Ρόδου

Σημαντική η δραστηριότητα της Νίκης Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

Έχει εκπροσώπηση στο περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου Νοτίου Αιγαίου ενώ οι δρομείς της τα πήγαν περίφημα και στο Μαραθώνιο του νησιού μας

Στην Κω βρίσκεται ήδη η αποστολή της Νίκη Ρόδου για τη συμμετοχή της στο περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου Νοτίου Αιγαίου της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών.

Ο σύλλογος του νησιού μας έχει δραστηριοποιηθεί ξανά και στο θέμα των υποδομών, κι όλοι στις τάξεις του ευελπιστούν σε μια καλή παρουσία στη διοργάνωση του Νέου Σταδίου Ανταγόρα. Την αποστολή αποτελούν πέντε αθλητές με συνοδό τους τον προπονητή Τσαμπίκο Παπαδημητρίου.

Οι αθλητές της Νίκης Ρόδου που βρίσκονται στην Κω:
Ιωάννης Πρώτος (400μ.), Δημήτρης Τσώκος (1500μ., 5000μ.), Παύλος Οικονομίδης (σφαίρα), Ιωάννης Κλαδογένης (100μ.), Ιωάννης Παπανικήτας (100μ.).

Πέραν όλων των παραπάνω, η Νίκη Ρόδου τα πήγε περίφημα και στο Μαραθώνιο της 17ης Απριλίου, τόσο στην απόσταση των 42.195μ. όσο και στους δρόμους 5 και 10χλμ.
-Συγκεκριμένα, στα 10 χλμ. πρώτο ήταν το My Oxygen Gym, τη δεύτερη θέση πήρε η Νίκη Ρόδου ενώ 3ο ήταν το Fit 1 Rhodes στην κατάταξη ομάδων. Στα 5 χλμ. πρώτη ήταν η Νίκη Ρόδου, ενώ Black Box και ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 συμπλήρωσαν την τριάδα.

Οι δρομείς του συλλόγου επίσης, σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις στα 42.195μ. και συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς , τιμώντας παράλληλα με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή