Τις ανανεώσεις «τρέχει» ο Κλεόβουλος - Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Διακογεωργίου

Τις ανανεώσεις «τρέχει» ο Κλεόβουλος - Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Διακογεωργίου

Τις ανανεώσεις «τρέχει» ο Κλεόβουλος - Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Διακογεωργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 339 ΦΟΡΕΣ

Ο αρχηγός Δήμος Παπαοικονόμου και ο Νίκος Κολιοκώστας είναι οι πρώτοι που συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα της Λίνδου

Δυναμικά ξεκίνησε το «χορό» των ανανεώσεων της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού η διοίκηση του Κλεόβουλου.

Πρώτος πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου κι έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Στέφανο Μυριαλλή ο αρχηγός Δήμος Παπαοικονόμου, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ο Νίκος Κολιοκώστας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να παραμείνουν συμφώνησαν και οι Στέργος Γαϊτάνος και Παναγιώτης Κουκουτσέλας, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει επαφή με τους Μιχάλη Κωστάκη, Αντώνη Χρυσανθή και Λάκη Κακλαμάνο.

Στόχος του σωματείου της Λίνδου είναι να κρατήσει το σύνολο των ποδοσφαιριστών της φετινής ομάδας κι έπειτα να την ενισχύσει με τρόπο, που θα την καταστήσει ξεκάθαρα πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί και βολιδοσκοπηθεί, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει κι ένα όνομα έκπληξη.

Στον Ατρόμητο ο ταλαντούχος Διακογεωργίου

Τη μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει να χτίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Ατρόμητο Αθηνών έχει ο Αντώνης Διακογεωργίου, γιος του αείμνηστου προέδρου του Κλεόβουλου Μιχάλη Διακογεωργίου.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ανήκει στη μικτή ομάδα των Νέων και η διοίκηση του σωματείου της Λίνδου συναίνεσε χωρίς δεύτερη σκέψη στη μετακίνησή του.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή