Νέες διακρίσεις για το Ροδήλιο

Νέες διακρίσεις για το Ροδήλιο

Νέες διακρίσεις για το Ροδήλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Κυριάκος Παπασταματάκης και Σταματία Κούρου ήταν στα μετάλλια όσον αφορά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ποδηλασίας πίστας και το 3ο Γκραν Πρι Ανδρών

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων, αλλά και το 3ο Γκραν Πρι Ανδρών με τέσσερις πρωτιές στα αγωνίσματα όπου συμμετείχε η Σταματία Κούρου από το Ροδήλιο.

Η αθλήτρια από το ροδίτικο σύλλογο κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος τέσσερεις φορές, κατοχυρώνοντας τρία πανελλήνια ρεκόρ, δίνοντας έτσι, μαζί με την συναθλήτριά της Εισοδία Λουτσιού, τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας πίστας στην κατηγορία κορασίδων.

Στο 3οGrand Prix Ανδρών ο Κυριάκος Παπασταματάκης ήταν χρυσός νικητής, στο αγώνισμα Όμνιουμ, ενώ οι Λουτσιού Εισοδία και Ζαννάκης Βασίλης είχαν επίσης καλά πλασαρίσματα στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Το ΔΣ του Ροδήλιου συγχαίρει τους αθλητές που αγωνίσθηκαν και τους προπονητές τους Πανταζή Κώστα και Μαστορίδη Γιάννη που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της αποστολής.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή