ΑΕ Δικαίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα μπαράζ

ΑΕ Δικαίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα μπαράζ

ΑΕ Δικαίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα μπαράζ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 60 ΦΟΡΕΣ

Έναν ολόκληρο μήνα έχει μπροστά της η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, ΑΕ Δικαίου, για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στο 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Από χθες, οι αθλητές του Δημήτρη Τζομάκα ξεκίνησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας έχοντας «φορτίσει τις μπαταρίες» τους το περασμένο δεκαπενθήμερο. Όπως έγινε και πριν το φάιναλ φορ του τοπικού πρωταθλήματος, έτσι κι εν όψει μπαράζ, η ΑΕΔ θα φουλάρει στις προπονήσεις τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες ωστόσο είναι ακόμη σε εκκρεμότητα η οριστικοποίηση της αποστολής στην Αθήνα και συγκεκριμένα των αδειών των αθλητών από την εργασία τους στις 22-26 Ιουνίου.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Τζομάκας αρχίζει σιγά σιγά να συγκεντρώνει πληροφορίες για τους αντιπάλους της ΑΕΔ. Μέχρι πρότινος, γνωστή ήταν μόνο η πρωταθλήτρια Κυκλάδων (Σαντορίνη) ωστόσο το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκε και ο πρωταθλητής Χίου (ΒΑΟΛ) ενώ η Αναγέννηση Σάμου βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των μπαράζ θα γίνει γνωστό την επόμενη Παρασκευή (3/6) οπότε κι είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή