Έπιασαν δουλειά στα Μαριτσά

Έπιασαν δουλειά στα Μαριτσά

Έπιασαν δουλειά στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλου, οι άνθρωποι του Ηρακλή άρχισαν να συζητούν με τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας

Το απολύτως αναμενόμενο ήρθε να επιβεβαιώσει η επίσημη ανακοίνωση του Ηρακλή Μαριτσών, η οποία ενημερώνει για την παραμονή του Ανδρέα Βλασσόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή του περασμένου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ουσιαστικά ως υπηρεσιακός, σταθεροποίησε την απόδοσή της και εν τέλει, την οδήγησε σε μία άνετη σωτηρία, δημιουργώντας παράλληλα τις βάσεις για μία καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Η διοίκηση δεν μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ανδρέας Βλασσόπουλος άρχισε να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά και ταυτόχρονα η πρόσφατη Γ.Σ. του σωματείου έδωσε τις ζητούμενες απαντήσεις για την επόμενη μέρα, τίποτα δεν έμεινε για να εμποδίσει τις δύο πλευρές να ανανεώσουν τους «όρκους» τους.

Από χθες το απόγευμα, οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ηρακλή επικεντρώνονται στη συγκρότηση του ρόστερ.

Η αρχή θα γίνει από τους ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι πρώτοι που θα κληθούν να συζητήσουν είναι οι Γιώργος Μπιλιάς, Γιάννης Τσούφιος και Βαγγέλης Στεφανάκης.

Συνεχίζει στο «τιμόνι» του Ηρακλή ο Ανδρέας Βλασόπουλος ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΣυνεχίζει στο «τιμόνι» του Ηρακλή ο Ανδρέας Βλασόπουλος ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή