Παραίτηση - βόμβα του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Περδίκη

Παραίτηση - βόμβα  του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Περδίκη

Παραίτηση - βόμβα του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Περδίκη

Μιχάλης Μαστής

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1516 ΦΟΡΕΣ

Επικαλείται λόγους υγείας στην επιστολή του

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου της Ρόδου, υπέβαλε χθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου μας, κ. Γιάννης Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης με εμπιστευτική επιστολή που απέστειλε, ξεκαθαρίζει στο δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ότι η παραίτησή του από το νευραλγικό αυτό πόστο του δήμου μας, αφορά αποκλειστικά και μόνο προσωπικούς λόγους και λόγους υγείας.
Πληροφορίες της “Ρ” αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Γιάννης Περδίκης θα παραμείνει στα καθήκοντά του μέχρι τις 31/5/16 μόνο και μόνο για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.


Η παραίτηση του κ. Γιάννη Περδίκη, για όσους πολύ καλά γνώριζαν την κατάσταση που υπέβοσκε το τελευταίο διάστημα στο δήμο της Ρόδου, δεν ήταν “κεραυνός εν αιθρία”! Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων που είχαν προκύψει τους τελευταίους μήνες (κυρίως σε στρατηγικό επίπεδο) είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη θέση αυτή, “διευκολύνοντας” έτσι να εφαρμοστούν άλλες πολιτικές, με όσους διαφωνούσαν μαζί του.

Κατά κοινή ομολογία, ο κ. Γιάννης Περδίκης υπηρέτησε με εξαιρετική επιτυχία το έργο που του ανατέθηκε, σε μια χρονική συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη από κάθε άποψη.
Παρά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που κατά καιρούς υπήρξαν ειδικά στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας και τη δημοτική αρχή, ο κ. Περδίκης κατάφερε να εφαρμόσει μια δομημένη και τεχνοκρατική αντίληψη, η οποία θωράκισε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική επιβίωση του δήμου Ρόδου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποιές θα είναι οι εξελίξεις που θα επέλθουν στο δήμο Ρόδου, μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου.

Το βέβαιο είναι ότι από σήμερα το πρωί που επιστρέφει στη Ρόδο ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, θα υπάρξει άμεση διαδικασία αναζήτησης του “διαδόχου” του κ. Περδίκη από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους. Δεν αποκλείεται στη θέση αυτή να τοποθετηθεί από το δήμαρχο κάποιος εν ενεργεία αντιδήμαρχος και συγκεκριμένα: Ή ο κ. Σάββας Διακοσταματίου ή ο κ. Γιώργος Πόκκιας.

Αν δεν υπάρξει άμεση τοποθέτηση του ενός εκ των δύο για τη θέση αυτή, τότε δεν αποκλείεται ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος να “ξαναμοιράσει” την τράπουλα και να προχωρήσει σε ευρύτερες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και τις αρμοδιότητες των αιρετών του δήμου.

Διαβάστε ακόμη

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»