Έβαλε Γεωργαλλή στη «μηχανή» του ο Διαγόρας

Έβαλε Γεωργαλλή στη «μηχανή» του ο Διαγόρας

Έβαλε Γεωργαλλή στη «μηχανή» του ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Ο «γηραιός» εκτός από την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος ανανέωσε τη συνεργασία του με πέντε ποδοσφαιριστές

Επίδειξη δύναμης στο μεταγραφικό παζάρι αλλά και στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, έκανε χθες ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» της πόλης μας προχώρησαν σε μια μεταγραφή και πέντε ανανεώσεις, που δείχνουν πόσο γρήγορα θέλουν να τελειώνουν με την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας.

Την πιο σημαντική κίνηση έκανε με την απόκτηση του Αντώνη Γεωργαλλή. Ο πρώτος σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας με 45 γκολ, δεν συμφώνησε με την ομάδα του Παραδεισίου και θα φοράει από φέτος στα 31 του χρόνια, ώριμος πια, την κυανέρυθρη φανέλα.

Συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Διαγόρα και με τη σύμφωνη γνώμη του Ανδρέα Σταύρου, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, η οποία λίγο αργότερα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Γεωργαλλή, τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου περιόδου 2015-2016. Ο «Γηραιός» τον καλωσορίζει στην οικογένειά του!»

ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Ο «γηραιός» της πόλης μας λίγη ώρα πριν πραγματοποιήσει την προαναφερόμενη σπουδαία μεταγραφή, είχε προβεί σε πέντε ανανεώσεις.
Πιο συγκεκριμένα:
-Με τον 25χρονο αρχηγό του Τσαμπίκο Πεταυράκη

Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του γι’ ακόμα μια χρονιά, με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής του ομάδας, Τσαμπίκο Πεταυράκη. Του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες!»
-Με τον 30χρονο Παναγιώτη Τσαγκάρη και τον 29χρονο Γιάννη Κιουλτζή

Η ανακοίνωση του Διαγόρα για τους δύο έμπειρους παίκτες αναφέρει:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμα άξιους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσαγκάρη και τον Γιάννη Κιουλτζή».
-Με τον 23χρονο Σάββα Μπαούρη και τον 24χρονο Γιώργο Γεωργιάδη
-Κι εδώ υπήρξε από πλευράς του συλλόγου ανακοίνωση που ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Για ακόμα μία ποδοσφαιρική περίοδο οι παίχτες Σάββας Μπαούρης και Γιώργος Γεωργιάδης θα φορέσουν τη φανέλα του Γ.Σ. Διαγόρας. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους».
Ενδέχεται οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας να συνεχιστούν και σήμερα. Η αρχή πάντως για τον Διαγόρα έγινε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Παίκτης του Διαγόρα από χθες είναι ο Αντώνης Γεωργαλλής                 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Παίκτης του Διαγόρα από χθες είναι ο Αντώνης Γεωργαλλής (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή