Κοντά σε συμφωνία Κλεάνθης και Μιχάλης Λυριστής

Κοντά σε συμφωνία  Κλεάνθης και Μιχάλης Λυριστής

Κοντά σε συμφωνία Κλεάνθης και Μιχάλης Λυριστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με το μεσοεπιθετικό της Δόξας Ψίνθου βρίσκονται οι Παραδεισιώτες. Ξεκίνησε η αναζήτηση του αντι-Γεωργαλλή, στις προτεραιότητες βρίσκεται και η ανανέωση με το Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο

Στο πρόσωπο του Μιχάλη Λυριστή βλέπουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη την ιδανική λύση για να «μπολιαστεί» η ομάδα με επιπλέον ποιότητα τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά.

Οι συζητήσεις της διοίκησης των Παραδεισιωτών με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό της Δόξας Ψίνθου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εξαιρετικά κοντά στην αίσια ολοκλήρωσή τους.

Πέρα από την περίπτωση του Λυριστή, οι παράγοντες του Κλεάνθη ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με την κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρησή του και την ένταξή του στο Διαγόρα, ο Αντώνης Γεωργαλλής.

Στο τραπέζι βρίσκονται αρκετά ονόματα έμπειρων επιθετικών και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών οι Παραδεισιώτες να καταλήξουν στον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στη θέση του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Τέλος, με το Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του.

Η επιθυμία του προπονητή Γιώργου Σαββιδάκη για παραμονή του ικανού μέσου είναι δεδομένη και στο Παραδείσι πιστεύουν πως ο Θεοδωρακόπουλος θα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος και του νέου ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!