Τον Ιούνιο το «Sheraton Rhodes Squash Open 2016»

Τον Ιούνιο το  «Sheraton Rhodes Squash Open 2016»

Τον Ιούνιο το «Sheraton Rhodes Squash Open 2016»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Διοργανωτής θα είναι ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης και θα συμμετάσχουν κορυφαίοι παίκτες διεθνούς επιπέδου

Μοναδικοί αγώνες, υψηλού επίπεδου όσον αφορά το squash, αναμένεται να διεξαχθούν στη Ρόδο σε λίγες ημέρες.

Το διάστημα από τις 16 έως και τις 19 Ιουνίου η καρδιά του αθλήματος θα χτυπάει και πάλι στο νησί μας όταν και θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά στη χώρα με την επωνυμία «Sheraton Rhodes Squash Οpen 2016», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε.Φ.Τ. Φέτος ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης που είναι και ο διοργανωτής, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή αστέρων του αθλήματος από την Ελλάδα αλλά και πολλών επαγγελματιών παικτών από την παγκόσμια ελίτ (PSA).

Θα λάβουν μέρος οι Karim Abdel Gawad (No 7 World Number), Simon Rosner (No 9), Cameron Pilley (No 12), Tom Richards (No 23), Raphael Kandra (No 48), Sebastian Weenink (No 106), Robbie Temple (ex No 64) και οι γυναίκες Line Hansen (No 26) και Sina Wall (No 66). Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και σύντομα θα γίνουν γνωστές και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Η υπόλοιπη δραστηριότητα του ομίλου
Το τριήμερο 22-24/04/2016 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Sheraton Rhodes Resort το «Easter Rhodes Squash Tournament 2016» με μεγάλη συμμετοχή σε άνδρες και γυναίκες. Έπειτα από πολλούς αγώνες με ένταση και μεγάλο ανταγωνισμό, νικητής στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκε ο Δημήτρης Πίτσος, ο οποίος επικράτησε στον τελικό επί του Γιώργου Αγγούρια με σκορ 3-0. Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Κική Σπάρταλη, η οποία νίκησε την Καζαντζή Ειρήνη με σκορ 3-0.

Την τρίτη θέση στην κατηγορία ανδρών κατέκτησε ο Παναγιώτης Πότσου ενώ στην κατηγορία των γυναικών η Μαρία Σταματέλου. Το plate ανδρών κατέκτησε ο αειθαλής Νώντας Κατσαρός με τη νίκη του επί του Ποθητού Σταματιάδη με σκορ 3-1 ενώ το plate γυναικών κατέκτησε η Δανάη Περδικάκη νικώντας τη Μαρία Μπονιάτη με σκορ 3-1.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η πρώτη τοπική λίγκα, η οποία ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο και διεξήχθη σε δύο ομίλους στο Sheraton Rhodes Resort οι οποίοι ανέδειξαν τον πρωταθλητή Ρόδου ενώ διεξήχθησαν και αγώνες κατάταξης. Πρωταθλητής Ρόδου αναδείχθηκε δίκαια ο Δημήτρης Πίτσος μετά από τον τελικό που διεξήχθη με τον Γιώργο Αγγούρια, ενώ ο τελευταίος επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επί του Παναγιώτη Πότσου.

Στον μικρό τελικό νικητής ήταν ο Χάρης Λουκαράς με σκορ 3-2 επί του Παναγιώτη Πότσου. Τέλος στον τελικό plate νικητής αναδείθηκε ο Γιώργος Μισσίκος που επικράτησε της Άννας Τομάζου με σκορ 3-2.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή