Τα τυπικά απομένουν για τον Χατζηφούντα στον Ιάλυσο

Τα τυπικά απομένουν για τον Χατζηφούντα στον Ιάλυσο

Τα τυπικά απομένουν για τον Χατζηφούντα στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Παραμένει «ερυθροκίτρινος» ο Γιώργος Κοκκίνης, στον Αγαπητό Αμπελά κατά πάσα πιθανότητα η εφηβική ομάδα

Ο Ιάλυσος προχωράει τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του θέματα. Συζητάει πρώτα με τους δικούς του παίκτες για να ανανεώσει τις συνεργασίες, αλλά θέλει να εντάξει στο ρόστερ του και παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στις λίστες και τις εισηγήσεις του Γιώργου Σάββενα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι επαφές με το Μανώλη Χατζηφούντα έχουν προχωρήσει αρκετά και όπως όλα δείχνουν, τα τυπικά μένουν για να επιστρέψει στον Ιάλυσο και να τον βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο μεταξύ ένας από τους παίκτες που θέλησε να κρατήσει ο Ιάλυσος στο ρόστερ του κι όπως ο ίδιος δηλώνει στο διαδίκτυο δεν λέει όχι, είναι ο Γιώργος Κοκκίνης. Ο νεαρός αμυντικός δέχθηκε ικανοποιητική πρόταση από τη διοίκηση κι είναι έτοιμος ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του.

Στον αντίποδα των όσων αναφέρθηκαν χθες, τελικά υπήρξε επαφή με το Βαγγέλη Λερογιάννη, αλλά το θέμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα για πολλούς λόγους.
Πέραν των άλλων, ο Ιάλυσος κατέθεσε πρόταση για την ανάληψη της θέσης της Γενικής αρχηγίας στον Κώστα Παπαστεργίου, αλλά ο ίδιος έχει άλλα θέματα στις προτεραιότητες του να λύσει και το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Γιώργος Κοκκίνης (αριστερά) ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)  Ο Γιώργος Κοκκίνης (αριστερά) ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ
Πολλά ήταν τα παιδιά που βρέθηκαν την Τετάρτη στο Καρακόνερο, στο καμπ του Ιάλυσου που διοργανώθηκε για να βρεθούν παίκτες που θα πλαισιώσουν την εφηβική ομάδα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν 22 παιδιά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που προέρχονταν από τον Ιάλυσο, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη να μένει ικανοποιημένος από αρκετά παιδιά.

Στο περιθώριο του καμπ, πρέπει να σημειωθεί πώς ο Χρυσόστομος Χάσταλης ασχολήθηκε για τελευταία φορά με τους έφηβους της ομάδας, καθώς από τη νέα περίοδο αναλαμβάνει τα παιδιά γεννηθέντα 2003-2004.
Νέος προπονητής της εφηβικής ομάδας, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Αγαπητός Αμπελάς που ήταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Π. .

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή