Συνεχίζει δυναμικά ο ΑΟ Σταματίου

Συνεχίζει δυναμικά ο ΑΟ Σταματίου

Συνεχίζει δυναμικά ο ΑΟ Σταματίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Αθλητές και αθλήτριές του θα συμμετάσχουν το σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ στο Ναύπλιο

Ο ΑΟ Σταματίου ξεκίνησε τον Ιούνιο τις αποστολές του στίβου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συνεχίζει δυναμικά.

Η ομάδα, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στα Τρίκαλα επέστρεψε ικανοποιημένη από τις επιδόσεις και τη βαθμολογία των αθλητών-αθλητριών. Συγκεκριμένα, η Μαυρουδή Χριστίνα πέτυχε στα 100 μέτρα ατομικό ρεκόρ 13.20 όπως και η Χουσεΐν Γκιουνάη στο ίδιο αγώνισμα με 13.45. Επίσης η ομάδα της σκυταλοδρομίας στο 4χ100 με τις αθλήτριες: Μαυρουδή Χριστίνα, Μανωλά Δέσποινα, Παστρικού Δούκισσα και Χουσεΐν Γκιουνάη κέρδισε την 16η θέση μεταξύ 27 ομάδων.

Η προετοιμασία στο στίβο συνεχίζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- - Παγκορασίδων α’ που θα γίνει στις 2 και 3 Ιουλίου στο Ναύπλιο. Εκεί θα πάρουν μέρος οι εξής αθλητές: Μανωλά Δέσποινα στο πένταθλο, Κολυμπίρη Μαρία στο άλμα εις ύψος, Γακούδη Νένα στο άλμα εις ύψος, Μαυρουδή Χριστίνα στα 150μ. και τη σκυταλοδρομία 4χ80, Παγωνάκη Γεωργία στα 150μ. και στη σκυταλοδρομία 4χ80, Αρβανίτη Ελευθερία στο μήκος και στη σκυταλοδρομία 4χ80, Χουσεΐν Σιντικά στη σκυταλοδρομία 4χ80 και Μέμα Μάρκος στη σφυροβολία και σφαίρα. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές Εύη Επισκόπου και κ. Κώστας Κουρούνης.

Με αφορμή τη λήξη της προπονητικής περιόδου 2015-2016, ο ΑΟ Σταματίου προσκάλεσε τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου στην πιτσαρία Γόνδολα. Συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Ιουνίου ο πρόεδρος Μάνος Κόκκινος και τα μέλη του Δ.Σ συνάντησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου με τους προπονητές τους εκεί. Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και για καλά αποτελέσματα στους πανελλήνιους αγώνες.

Επίσης με αφορμή τη λήξη της προπονητικής περιόδου 2015-2016 στο μπάσκετ, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Σταματίου προσκάλεσαν την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στην πιτσαρία Γόνδολα τα αγόρια και τα κορίτσια του τμήματος, τους προπονητές Κ. Δόσπρα και Ν. Παχούντη καθώς και το διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Ρόδου κ. Γ. Τσακίρη, όπου γίνονται οι προπονήσεις. Ο αντιπρόεδρος κ. Πασχάλης Γκογκίδης ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Γ. Τσακίρη για τη σημαντική στήριξη του προς τον ΑΟ Σταματίου. Η χαρά των παικτών ήταν πολύ μεγάλη όταν ο πρόεδρος Μάνος Κόκκινος τους ανακοίνωσε ότι την επόμενη μπασκετική χρονιά ο ΑΟ Σταματίου θα συμμετέχει επίσημα στο πρωτάθλημα της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!