Αναρτήθηκε η γαλάζια σημαία στην παραλία του Grecotel Rhodes Royal

Αναρτήθηκε η γαλάζια σημαία στην παραλία του Grecotel Rhodes Royal

Αναρτήθηκε η γαλάζια σημαία στην παραλία του Grecotel Rhodes Royal

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 480 ΦΟΡΕΣ

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο

Στα πλαίσια της βράβευσης της παραλίας του ξενοδοχείου “GRECOTEL Rhodos Royal” με την Γαλάζια Σημαία για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση το Σάββατο στις 2 Ιουλίου, με σκοπό την έπαρση της σημαίας.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τόσο εμείς, όσο και οι μελλοντικές γενιές καθαρές παραλίες και ένα πολιτισμένο περιβάλλον.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην παραλία του ξενοδοχείου και περιελάμβανε, δείπνο στην Ταβέρνα και σύντομη ενημερωτική ομιλία από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Στέφανο Κιτρίνα.
Την έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με πυροτεχνήματα, ζωντανή ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς από το μπαλέτο του Χρήστου Μανταλιού καθώς και πάρτι στο Beach Bar του ξενοδοχείου.

Στην εκδήλωση παρέστη η διοίκηση και πελάτες του ξενοδοχείου, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, και πολλοί τοπικοί φορείς όπως ο Ταξίαρχος – Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου κύριος Φώτης Νικολόπουλος, από το Λιμενικό Σώμα ο ανθυποπλοίαρχος Ευάγγελος Μπαμπάνης, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος ακτών κύριος Βασίλης Ψυλλάκης υπεύθυνος προγράμματος για τις Γαλάζιες Σημαίες.


Η φωτογράφηση της εκδήλωσης έγινε από τον κύριο Klaus Widler τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική συνεργασία. Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Grecotel Rhodos Royal ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο