Ο Dennis Ferrer αύριο στα decks του Amphitheatre Club

Ο Dennis Ferrer αύριο στα decks του Amphitheatre Club

Ο Dennis Ferrer αύριο στα decks του Amphitheatre Club

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Στον άκρως ανανεωμένο χώρο του το Amphitheatre Club, έρχεται να προσφέρει ένα ακόμη συναρπαστικό event, αυτή τη φορά με τον dj Dennis Ferrer στα decks, αύριο Σάββατο 23 Ιουλίου.


Στο πλευρό του διεθνούς φήμης dj, οι Thodoris Triantafillou & CJ Jeff, που θα τον πλαισιώνουν με τις δικές τους επιλογές μουσικής.


Με πολλά επιτυχημένα event για το φετινό καλοκαίρι, όπως η συναυλία με τις Μέλισσες, αλλά και οι Betoko & Agent Greg, Αce2Ace , Tom Tyger, Fraaklyn και Sergio, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Τα επόμενα event έρχονται να.... ταρακουνήσουν τη νυχτερινή διασκέδαση της νότιας Ρόδου, και η αρχή γίνεται με το πάρτι του Σαββάτου και τον Dennis Ferrer.


Στη μεγαλύτερη σκηνή της Δωδεκανήσου σε οργανωμένο club, πρόκειται να φιλοξενηθούν πολλά γνωστά ονόματα αγαπημένων καλλιτεχνών και dj απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Με υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους απο 2.500 κόσμου το ανοιχτό club που βρίσκεται πάνω στο βουνό και προσφέρει μοναδική θέα, με αποκορύφωμα την ανατολή του ηλίου, το Amphitheatre Club υπόσχεται να δώσει άλλο νόημα στη νυχτερινή σας διασκέδαση. Το ιστορικό αυτό Club με την υπέροχη θέα, μπορεί να φιλοξενήσει στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του, απο ένα μικρό event μέχρι μια μεγάλη συναυλία!

Info
Reservations | Info: 6948822896
Τιμή Απλής φιάλης:
100€ / 4 Άτομα
Τιμή Premium Φιάλης: 150€ / 4 Άτομα
Είσοδος: 15€ με ποτό.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!