Επένδυση στο μέλλον για τον Ιάλυσο με... Κατσαμάκη

Επένδυση στο μέλλον για τον Ιάλυσο με... Κατσαμάκη

Επένδυση στο μέλλον για τον Ιάλυσο με... Κατσαμάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Απέκτησε τον 16χρονο Παντελή Κατσαμάκη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την περυσινή περίοδο με τον Διγενή

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή ενέταξε στο ρόστερ της, η ομάδα του Ιάλυσου. Πρόκειται για τον 16χρονο Παντελή Κατσαμάκη, ο οποίος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ιάλυσου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Διγενή για λόγους συγκοινωνιακούς.

Με τη φανέλα του Διγενή πάντως, ο νεαρός που είναι αριστερός οπισθοφύλακας αλλά αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή, είχε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και το εφηβικό, στα οποία συμμετείχε αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις. Από κει πάντως ο Ιάλυσος τον πρόσθεσε ξανά στο δυναμικό του, επενδύοντας ουσιαστικά σε ένα δικό του παίκτη.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για τον νεαρό ποδοσφαιριστή αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ κάνοντας πράξη τις αρχικές της δεσμεύσεις, για μια ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Ροδίτες ποδοσφαιριστές, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Διγενή είναι από τους πλέον ταλαντούχους στο νησί μας και φιλοδοξούμε το μέλλον της ομάδας μας να στηριχθεί στις ικανότητες του».

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πώς οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα στον Ιάλυσο. Οι «ερυθροκίτρινοι» μελετούν καλά όλες τις προτάσεις που τους γίνονται (και είναι πολλές) και θα επιλέξουν στο τέλος, το καλύτερο δυνατόν για το ρόστερ τους και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή