«Πρώτη» με αγιασμό τη Δευτέρα για τον Αστέρα Παστίδας

«Πρώτη»  με αγιασμό τη Δευτέρα για τον Αστέρα Παστίδας

«Πρώτη» με αγιασμό τη Δευτέρα για τον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινάει την προετοιμασία του με γεμάτο ρόστερ

Τα πανηγύρια κι οι καλοκαιρινές διακοπές πέρασαν στην Παστίδα κι ο Αστέρας είναι έτοιμος σιγά σιγά να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις προκειμένου να μπουν όλοι μαζί στις ημέρες προπονήσεων.

Οι παίκτες του Αστέρα, η τεχνική ηγεσία αλλά και η διοίκηση θα είναι παρόντες τη Δευτέρα στον αγιασμό που θα γίνει εν όψει της νέας περιόδου στις 18.00 στο γήπεδο Παστίδας. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 18.30 υπό τις οδηγίες του Κώστα Πάττα και του Φώτη Φώτενα στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πανηγυρικών εκδηλώσεων στην Παστίδα η Διοίκηση εξέδωσε και δημόσια το ακόλουθο ευχαριστήριο:

«Η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας οφείλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρή για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα. Επίσης ευχαριστεί την εκκλησιαστική επιτροπή Δαματριάς και Παστίδας για την μεγάλη προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων στην πανήγυρη της Αγ. Μαρκέλας. Τέτοιες ενέργειες, ευχόμαστε να βρουν μιμητές για την πρόοδο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου σε συλλογικό αλλά και Διοικητικό επίπεδο».

Ο πρόεδρος του Αστέρα Μιχάλης Κοσμάς και η Διοίκηση του ευχαρίστησαν χθες όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του στεκιού και φέτος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο πρόεδρος του Αστέρα Μιχάλης Κοσμάς και η Διοίκηση του ευχαρίστησαν χθες όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του στεκιού και φέτος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή