Κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε ο βασανισθείς Αλβανός

Κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε ο βασανισθείς Αλβανός

Κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε ο βασανισθείς Αλβανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 487 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη όμως επειδή εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου εμμένοντας στα όσα από την αρχή έχει δηλώσει, έδωσε χθες ο 32χρονος Αλβανός που φέρεται να βασανίστηκε από τους δύο Ιταλούς, ενώ οι τελευταίοι συνεχίζουν να κρατούνται καθώς ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία έως αύριο για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αλλοδαπός περιέγραψε για ακόμη μία φορά με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν στην αποθήκη του καταστήματος του 40χρονου Ιταλού στις 24 Ιουλίου, με αφορμή όπως επανέλαβε τα χρήματα που είχε δώσει ο τελευταίος για την αγοραπωλησία μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας!

Η αρχική τιμή πώλησης του οχήματος από τον κουνιάδο του– όπως είπε ο Αλβανός- ήταν 4.500 ευρώ αλλά τελικά καθώς ο Ιταλός δεν είχε τόσα χρήματα συμφώνησαν στις 3.500 ευρώ από τις οποίες έδωσε τις 2.500 και τα υπόλοιπα 1000 ευρώ θα τα έδιδε στη συνέχεια.

Ο Αλβανός δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μπήκε στο σπίτι του Ιταλού και έκλεψε χρήματα ή κοσμήματα και διευκρίνισε ότι βασανίστηκε από τον 40χρονο Ιταλό, ενώ ο 29χρονος ανιψιός του δεν είχε ανάμιξη πέραν του γεγονότος ότι κρατούσε στο σώμα του 32χρονου ένα μαχαίρι όπως του είχε υποδείξει ο θείος του προκειμένου να παραμένει ακίνητος.

Ο ίδιος μίλησε για τα τηλέφωνα που έγιναν σε άλλα δύο άτομα προκειμένου να φέρουν τα χρήματα για να ελευθερωθεί, ενώ επεσήμανε ότι λύθηκε και κατάφερε να διαφύγει μόνος του!

Ο 32χρονος τόνισε ότι δεμένος όπως ήταν τον βρήκε προσωπικό της καθαριότητας του δήμου, εκείνοι τον έλυσαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ πρόσθεσε πως όλα αυτά καθώς και οι βασανισμοί του υπάρχουν καταγεγραμμένα σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Σε ότι αφορά τους δύο Ιταλούς (θείο και ανιψιό), όπως είναι γνωστό σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες αρνούνται τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται και επρόκειτο χθες να δώσουν αναλυτικά εξηγήσεις στην ανακρίτρια Ρόδου για τα όσα σημειώθηκαν στην αποθήκη του καταστήματος του 40χρονου Ιταλού το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 2014, ωστόσο διά του συνηγόρου τους κ. Άκη Δημητριάδη ζήτησαν και πήραν προθεσμία έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου.
Μέχρι τότε κρατούνται.

Συνελήφθη και ο Αλβανός
Στο μεταξύ, συνοδεία αστυνομικών έδωσε χθες κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου ο 32χρονος Αλβανός καθώς κρατείται αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης!

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Έτσι μετά τον εντοπισμό του, συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο