Αργεντίνικο Τάνγκο κάθε Σάββατο βράδυ στη Ρόδο

Αργεντίνικο Τάνγκο  κάθε Σάββατο βράδυ στη Ρόδο

Αργεντίνικο Τάνγκο κάθε Σάββατο βράδυ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 632 ΦΟΡΕΣ

Το τάνγκο χορεύεται από ζευγάρια αγκαλιασμένα κοντά. Συνιστά έναν διάλογο του ζευγαριού με αφορμή την μουσική. Δεν έχει τυποποιημένα βήματα και φιγούρες αλλά ένα κινησιολογικό λεξιλόγιο και ένα αντίστοιχο συντακτικό που επιτρέπει τον αυτοσχεδιαστικό σχηματισμό χορευτικών φράσεων ανάλογα με την μουσική, την διάθεση του ζευγαριού και τον διαθέσιμο χώρο στην πίστα.

To Αργεντίνικο Τάνγκο έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων, οι οποίοι απο την πρώτη τους επαφή με τον χορό δηλώνουν φανατικά πιστοί και δεν παύουν να προωθούν την έννοια του Τάνγκο σε νέους φίλους. Πάντα συνεχίζουν να ασχολούνται, να μαθαίνουν, και να ζούν με το Αργεντίνικο Τάνγκο.

Στην Αργεντινή, αλλά και όπου αλλού στον κόσμο υπάρχουν θιασώτες του Αργεντίνικου τάνγκο, όπως και στο νησί της Ρόδου υπάρχει η ομάδα Αργεντίνικου Τάνγκο Ρόδου "El Abrazo del Tango", το τάνγκο ως κοινωνικός χορός χορεύεται προπάντων σε συναθροίσεις για τις οποίες έχει επικρατήσει το όνομα μιλόνγκα(milonga).

Για μια υπέροχη βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο σας περιμένουμε στην Milonga "Estrellitia", κάθε Σάββατο στις 22:00 στον όροφο στην Ρωγμή του Χρόνου, με μουσικοχορευτικές διαδρομές για ένα σύντομο ταξίδι στο Μπουένος Αιρες. Ομάδα Αργεντίνικου Τάνγκο Ρόδου "El Abrazo del Tango"

Info
• Ημέρα: Κάθε Σάββατο
• Ώρα: 22:00
• Κόστος: 6€ με ένα απλό αλκοολούχο ή μη αλκοολούχο ρόφημα
• Μέρος: Ρωγμή του Χρόνου

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!