Ρόδος: Παίρνει Λουτριώτη, αποχώρησαν Παυλίδης και Καλημέρης

Ρόδος: Παίρνει Λουτριώτη, αποχώρησαν Παυλίδης και Καλημέρης

Ρόδος: Παίρνει Λουτριώτη, αποχώρησαν Παυλίδης και Καλημέρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Με τον πρώην τερματοφύλακα του Ιάλυσου φέρεται να τα έχει βρει η Ρόδος

Την εμπειρία που ζητούσε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Κεφάλα, δείχνει να αποκτά η Ρόδος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα «ελάφια» κινήθηκαν προς την απόκτηση του Τίμου Λουτριώτη, ο οποίος υπερασπιζόταν πέρσι την εστία του Ιάλυσου. Η συμφωνία αναμενόταν να οριστικοποιηθεί χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν προγραμματίσει οι δύο πλευρές.


«Διαζύγιο» με Παυλίδη και Καλημέρη

Εν τω μεταξύ, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού αποχώρησαν από το δυναμικό της Ρόδου. Η τελικές συζητήσεις της διοίκησης με τους Τάσο Παυλίδη και Γιάννη Καλημέρη απλά επιβεβαίωσαν τις μεταξύ τους αγεφύρωτες διαφορές, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παίρνουν χθες στα χέρια τους τις ελευθέρες τους και να αποκτούν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας τους.

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της λύσης της συνεργασίας του με τη Ρόδο, ο δεύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και πρώτος των «ελαφιών», είπε το δικό του «ευχαριστώ» στο σύλλογο με δήλωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ευχαριστώ το σωματείο Α.Σ. Ροδος για την συνεργασία. Ο στόχος που είχαμε θέσει για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία επετεύχθη και εύχομαι καλή συνέχεια.»

Σημειώνεται, πως χθες έληξε και τυπικά το θέμα των Γιάννη Αρχοντούλη και Δημήτρη Ρούσση, που έμεινα κι αυτοί ελεύθεροι.


Προετοιμασίας συνέχεια

Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου. Για τρίτη μέρα τα «ελάφια» δούλεψαν τη φυσική τους κατάσταση υπό την επίβλεψη του γυμναστή Δημήτρη Γκάιδα, ενώ το «μενού» διανθίστηκε με ασκήσεις με μπάλα.

Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος κάνει θεραπείες στο πόδι.


Μεταγραφική αναζήτηση
Στην απόκτηση τουλάχιστον τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών στοχεύει η διοίκηση της Ρόδου. Οι πρωταθλητές αναζητούν έναν αμυντικό, έναν αμυντικό μέσο, καθώς κι έναν επιθετικό περιοχής.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!