Ανεπίσημη «πρώτη» με απουσίες

Ανεπίσημη «πρώτη» με απουσίες

Ανεπίσημη «πρώτη» με απουσίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Μπαίνει και ο Κολοσσός H Hotels από σήμερα σε ρυθμούς προετοιμασίας

Η πλειοψηφία των ομάδων της Basket League ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο που για άλλους αφορά μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο και για άλλους προστίθενται και οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο Κολοσσός H Hotels μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων από τους τελευταίους αλλά νωρίτερα σε σχέση με πέρσι, κάτι που ήθελε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης.

Έτσι, σήμερα το απόγευμα, οι «θαλασσί» έχουν ραντεβού στο Βενετόκλειο στην ανεπίσημη «πρώτη» καθώς η συγκέντρωση θα γίνει με απουσίες ορισμένων αθλητών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Όταν μαζευτούν όλοι οι παίκτες, θα οριστεί μέρα και ώρα για την επίσημη «πρώτη» την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας ενώ θα γίνει και ο αγιασμός. Το πιθανότερο είναι να συμβεί αρχές Σεπτεμβρίου ή πριν την αναχώρηση των «θαλασσί» για τη Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχουν στα «Μαυροσκούφεια».

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας δεν αναμένεται να περιλαμβάνει «βαρύ» πρόγραμμα καθώς οι περισσότεροι φτάνουν σήμερα στη Ρόδο ενώ θα λείψουν ο Ρόοπε Άχονεν που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας, ο νεοαποκτηθείς Γιουβόντε Ρέντικ και ο Ντέιβιον Μπέρι που αναμένεται στο νησί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή