Βελτιωμένος και πλήρης ξανά ο Κλεάνθης

Βελτιωμένος και πλήρης ξανά ο Κλεάνθης

Βελτιωμένος και πλήρης ξανά ο Κλεάνθης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Σε αντίθεση με το φιλικό της Κρεμαστής, το τελευταίο με τον Ιάλυσο δεν έδωσε στον Γιώργο Σαββιδάκη αφορμές για παράπονα

Αισθητά βελτιωμένος, σε σχέση με τα όσα είχε δείξει στο φιλικό με το Φοίβο, εμφανίστηκε ο Κλεάνθης στο τεστ της Παρασκευής με τον Ιάλυσο (2-2).

Ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης είδε να πιάνουν τόπο οι επισημάνσεις του κυρίως για τον τρόπο ανάπτυξης, τομέας στον οποίο στον αγώνα της Κρεμαστής οι Παραδεισιώτες υστέρησαν, ενώ κράτησε ως επιπρόσθετα κέρδη τον υψηλότερο βαθμό αγωνιστικής πειθαρχίας και τη μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοση της ομάδας του.

Ως μία μικρή ανταμοιβή για τον κόπο τους από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, οι άνθρωποι του Κλεάνθη αποφάσισαν να χαρίσουν χθες στους ποδοσφαιριστές ένα απόγευμα χαλαρώματος στην πισίνα του ξενοδοχείου Georgia Hotel στο Θεολόγο, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Παραδεισίου, η οποία θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Αύριο Σάββατο ο Κλεάνθης θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Ηρακλή Μαριτσών, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη, καθώς και τον Αστέρα Παστίδας.

Το παρών αναμένεται να δώσει και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Καστανάκης, καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο δικέφαλο, στην προθέρμανση του προχθεσινού φιλικού, δεν προήλθαν από κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Δικός του ο Φωτεινής
Πλήρως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφόρησαν για την απόφαση του Κλεάνθη να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Χάρη Δαλκίδη, με τον Γιώργο Φωτεινή.
Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε προ ημερών από τον ΑΕΡΑ, συμμετείχε κανονικά στο προχθεσινό φιλικό με τον Ιάλυσο, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των Παραδεισιωτών.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία συγχαίρει τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη: «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή