Ιάλυσος: Με τους νεοαποκτηθέντες η προπόνηση στο «Οικονομίδειο»

Ιάλυσος: Με τους νεοαποκτηθέντες η προπόνηση στο «Οικονομίδειο»

Ιάλυσος: Με τους νεοαποκτηθέντες η προπόνηση στο «Οικονομίδειο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίσθηκε και χθες η προετοιμασία

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία του Ιάλυσου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Σαββενας και οι συνεργάτες του, έριξαν χθες το βάρος στην ταχυδύναμη, σε ασκήσεις τακτικής, αλλά και σε στοιχεία που τους ενδιαφέρει να «περάσουν» στους παίκτες τους.

Η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου, δεν αντιμετώπισε χθες κανένα πρόβλημα. Παράλληλα είδε τους νεοαποκτηθέντες να προπονούνται κανονικά.

Ο κόουτς του Ιάλυσου θα τους «τσεκάρει» πέρα από τα οικογενειακά δίτερμα, αλλά και στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου.

Όπως έγινε από το Σάββατο γνωστό ο Ιάλυσος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσου Γιώργου Καπνόπουλου ο οποίος προέρχεται από την Λάρισα στην οποία ξεκίνησε προετοιμασία, του 19χρονου επιθετικού από την Κ-20 του ΠΑΟΚ Κλέονα Πουφλή και τον 21χρονο επιθετικό Γιώργο Τσόφλιο ο οποίος έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό αλλά και Παναργειακό.

Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια, οι ιθύνοντες του Ιάλυσου καταβάλουν προσπάθειες για να βρουν αντίπαλο και να δώσουν φιλικό παιχνίδι, ακόμα και νωρίτερα από το Σάββατο, οπότε και θα πάνε στην Ψίνθο να αντιμετωπίσουν την τοπική Δόξα.

Στο τεστ αυτό της προετοιμασίας ο Γιώργος Σαββενας θα δει αγωνιζόμενους και τους τρεις νεοαποκτηθέντες καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ο Κλέων Πουφλής προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τουΟ Κλέων Πουφλής προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή