«Καθάρισε» από νωρίς και στην Παστίδα ο Διαγόρας

«Καθάρισε» από νωρίς και στην Παστίδα ο Διαγόρας

«Καθάρισε» από νωρίς και στην Παστίδα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε εύκολα τον τοπικό Αστέρα με 3-0 και φαντάζει πρώτο φαβορί για τον τίτλο

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετατράπηκε από πολύ νωρίς το ματς του Αστέρα Παστίδας με το Διαγόρα, που έδειξε για μια ακόμα φορά, ότι αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και επικράτησε σχετικά εύκολα των γηπεδούχων με 3-0

Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου πήραν τον έλεγχο του αγώνα, διατήρησαν σε μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας και πρεσάροντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, έφτασαν εύκολα στην επίτευξη τριών τερμάτων, είχαν δοκάρι αλλά και χαμένο πέναλτι.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, όταν μάλιστα ο Διαγόρας στο 23΄ προηγείται με 2-0 κι έχει και χαμένο πέναλτι. Περιμένει κανείς επειδή είναι σχετικά νωρίς χρονικά το παιχνίδι, να αντιδράσει ο Αστέρας αλλά ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του. Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Πάττα, προτίμησαν να λειτουργήσουν αμυντικά στο παιχνίδι και να επιδιώξουν στην κόντρα επίθεση κάτι καλό στην περιοχή του Κεφάλα που…ηταν απλός θεατής!

Ο Γιάννης Ροδανάκης προ του Τσαγγάρη  θα σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Γιάννης Ροδανάκης προ του Τσαγγάρη θα σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7΄Ο Γεωργαλής ξεκίνησε κούρσα από αριστερά μπήκε στην περιοχή κι εκεί ανατράπηκε από τον Λυκομέτι. Ο κ. Παπαγιαννίδης καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργαλής αλλά ο Ροδανάκης απέκρουσε εκπληκτικά κρατώντας το μηδέν.

16΄Από μπαλιά του Μαρίνου ο Α. Αθανασίου σούταρε δυνατά κι έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα (0-1)

23΄Ο Μαθιός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ισκά κι ο Διαγόρας κέρδισε δεύτερο πέναλτι. Αυτή την φορά εκτελεστής ήταν ο Μαθιός που σημείωσε το 0-2

32’ Ο Α. Αθανασίου εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Πομπού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ροδανάκη.

45΄Φάουλ του Στεργιόπουλου έφυγε λίγο πάνω από τα γκολπόστ του κεφάλα.

56΄Ο Μαρίνου βγήκε και σέντραρε από αριστερά κι ο Γεωργαλής καλά τοποθετημένος με κεφαλιά σημείωσε το 0-3

58΄Ο Λολάκης θα διώξει πριν τη γραμμή το πλασέ του Μαρίνου

80΄Ωραίος ελιγμός και σουτ του Πολυχρόνη έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας

Ο Γεωργαλλής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 0-3 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Γεωργαλλής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 0-3 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Από τους γηπεδούχους άρεσαν περισσότερο οι Χαριτάκης, Λιαμής και Καλαγρής. Από τον Διαγόρα πρώτος παίκτης -και του γηπέδου- ήταν ο Γιάννης Μαρίνου. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Χειμωνέττος, και Γεωργιάδης.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παπαγιαννίδη και των βοηθών του κ. Μαυρουδή και κυρίας Βασιλείου.

Ο Παναγιώτης Μαθιός με πέναλτι σημείωσε το 0-2 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Παναγιώτης Μαθιός με πέναλτι σημείωσε το 0-2 ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Οι ομάδες:

ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Ροδανάκης, Λυκομέτι (46΄Σιδηρόπουλος), Ισκάς, Χαριτάκης, Καρύδης, Φελεσάκης, Καλαγρής, Λιαμής, Στεργιόπουλος, Πάπα (62΄Πολυχρόνης), Λολάκης (73΄Αβουλάι)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Αθανασίου Α., (70΄Π. Αθανασίου), Πομπού, Γεωργιάδης, Μαρίνου, Κιοσέογλου (82΄Καματερός), Γεωργαλής Α, Μαθιός (73΄Τσαγκάρης), Πεταυράκης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!