Ορίστηκε το φιλικό του Διαγόρα με τον Ιπποκράτη

Ορίστηκε το φιλικό του Διαγόρα με τον Ιπποκράτη

Ορίστηκε το φιλικό του Διαγόρα με τον Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

Τους Κώους θα υποδεχθεί στην τέντα το προσεχές Σάββατο

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει ο Διαγόρας το προσεχές Σάββατο στην τέντα με αντίπαλο τον Ιπποκράτη στις 19.00’. Ο ορισμός του φιλικού αγώνα ήταν σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη εβδομάδα οπότε και οι Κώοι είχαν αναβάλλει το ταξίδι τους στη Ρόδο ωστόσο θα διεξαχθεί με μία εβδομάδα καθυστέρηση.

Για το «γηραιό» θα είναι το πιο δυνατό «τεστ» δυνάμεων εν όψει του τοπικού πρωταθλήματος καθώς θ’ αντιμετωπίσει τον εκπρόσωπο του δωδεκανησιακού μπάσκετ στη Γ’ εθνική κατηγορία. Η τέντα αναμένεται να γεμίσει με φίλους του μπάσκετ που θα θέλουν να δουν από κοντά τόσο τη νέα ομάδα του Διαγόρα, υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Μάγου, όσο και τον Ιπποκράτη με τους Ασημακόπουλο, Χαρίση, Χρύση, Σκούφη κλπ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2016 η ανδρική ομάδα θα δώσει νέο αγώνα προετοιμασίας. Στις 7μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του Διαγόρα θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη Κω. Το ματς θα αποτελέσει μια νέα ευκαιρία για τον προπονητή Κυριάκο Μάγο, να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών του».

Το φιλικό με το Ροδίων Άθλησις
Το προηγούμενο Σάββατο ο Διαγόρας φιλοξένησε το ελλιπές Ροδίων Άθλησις στην τέντα κι επικράτησε με άνεση (76-28). Από το παιχνίδι ο Κυριάκος Μάγος έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα αλλά κυρίως είδε την ομάδα του να «σπάει τη ρουτίνα» των προπονήσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε στο γήπεδο με αρκετές απουσίες.

Όσον αφορά στους «κυανέρυθρους», έδειξαν κι εκείνοι – παρά τη νίκη τους – ορισμένες αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να καλύψουν για να παραταχθούν «πάνοπλοι» και πανίσχυροι στο πρωτάθλημα. Χρειάζονται ένα «πεντάρι» και περισσότερη ενίσχυση στον «άσσο» αλλά από κει και πέρα δείχνουν πληρέστατοι στις υπόλοιπες θέσεις με Βογιατζή, Ματσαμά, Παρδακά, Μαρουλλάκη κλπ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό