Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο Αστέρας Μασσάρων

Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο Αστέρας Μασσάρων

Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο Αστέρας Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Η διοίκηση του συλλόγου δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μπαούρη

Ως έχει θα μείνει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, το ρόστερ του Αστέρα Μασσάρων. Στις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου δεν βρίσκεται η άμεση κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρησή του, στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Σάββας Μπαούρης και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν-αν χρειαστεί-κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σάββας Μπαούρης είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον Αστέρα μετά την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Αρχικά και τουλάχιστον όπως διαβεβαίωναν οι Μασσαρενοί, το πρόβλημα φάνηκε να ξεπερνιέται, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επανήλθε, οπότε η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή από το να συναινέσει. Πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύει τον Μπαούρη νωρίτερα από τις 31 Οκτωβρίου.

Ο έμπειρος αμυντικός βρισκόταν έτσι κι αλλιώς εκτός πλάνων, συνεπώς η οριστικοποίηση της αποχώρησής του δεν επηρέασε τα πλάνα του Σάββα Σταυρίδη ενόψει του αυριανού αγώνα της Λίνδου με τον Κλεόβουλο.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Αστέρας θα μπει στο γήπεδο πλήρης και με το ηθικό του ακμαίο, απόρροια της νίκης που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική επί του ΑΕΡΑ.

Στη 18άδα δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του τις πρωινές ώρες, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή