«Χιτσκοκική απόδραση» Κλεάνθη σε απίστευτο ματς!

«Χιτσκοκική απόδραση» Κλεάνθη σε απίστευτο ματς!

«Χιτσκοκική απόδραση» Κλεάνθη σε απίστευτο ματς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι το 87’ οι Παραδεισιώτες ήταν μπροστά με 1-3, μέσα σ’ ένα λεπτό ο Άρης ισοφάρισε, ωστόσο στο 93’ εμφανίστηκε ο Ποζατζίδης και χάρισε στην ομάδα του τη σπουδαία νίκη με 3-4!

Τυχεροί ήταν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του γηπέδου Αρχαγγέλου για να παρακολουθήσουν την κόντρα του Άρη με τον Κλεάνθη.

Ο κόσμος απόλαυσε ένα «γεμάτο», συναρπαστικό και καθηλωτικό ματς, το τέλος του οποίου βρήκε τους Παραδεισιώτες να πανηγυρίζουν τη σπουδαία νίκη με 3-4 με γκολ στην εκπνοή, κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν μέσα σε δευτερόλεπτα δύο τέρματα, μετατρέποντας το 1-3 σε 3-3!

Ο Κλεάνθης εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος πιο συγκεντρωμένος, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα, σε μία στιγμή στο 33’ που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Μάλλιος απείλησε με σουτ από τα πλάγια δεξιά, ο Καστανάκης απέκρουσε και ο Μαρκόπουλος, που μπήκε στη φάση, «έγραψε» με πλασέ από κοντά το 1-0.

Το γκολ όχι μόνο δεν πτόησε τους παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή, αλλά τους έκανε πιο αποφασιστικούς και ουσιαστικούς, με αποτέλεσμα η λήξη του ημιχρόνου να τους βρει προηγούμενους. Στο 38’, ο Λυριστής βρήκε με ωραία σέντρα τον Πελέκη, ο οποίος αφού κατέβασε την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα με ψύχραιμο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 42’, ο Λυριστής σημάδεψε με σουτ- «οβίδα» το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βαρέλη, κάνοντας το 1-2.

Οι Παραδεισιώτες διατήρησαν το ρυθμό τους και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στο 61’ απέκτησαν διαφορά δύο τερμάτων, όταν μετά από πάσα «πάρε-βάλε» του Λυριστή, ο Γκινής σκόραρε με πλασέ στην κίνηση.

Κάπου εκεί ο Άρης αφυπνίστηκε, έβαλε την μπάλα κάτω και άρχισε να πιέζει, κλείνοντας τον Κλεάνθη στα καρέ του.

Η ασφυκτική πίεση των «κιτρινόμαυρων» καρποφόρησε στο 87’, όταν Μπαϊρακτάρης μείωσε με κεφαλιά σε 2-3, μετά τη σέντρα ακριβείας του Κοτσίκου. Με τη σέντρα, ο Μαρκόπουλος έκλεψε από τους αμυντικούς, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ισοφάρισε σε 3-3 με άψογο πλασέ!

Μόνο που οι φίλαθλοι δεν τα είχαν δει όλα. Το σενάριο του…Χίτσκοκ προέβλεπε κι άλλη ανατροπή. Στο 93’ ο Κλεάνθης κέρδισε κόρνερ, ο Πελέκης κέρδισε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα «κόλλησε» μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Ποζατζίδης, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 87’, βρήκε την μπάλα μπροστά του και χωρίς να το πολυσκεφτεί, πλάσαρε ιδανικά, διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και έστειλε τους συμπαίκτες του, τους αναπληρωματικούς και τους φίλους του Κλεάνθη στον έβδομο ουρανό!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης, με βοηθούς τους Γιακουμάκη και Μοσχάτο.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Κοτσίκος, Σταμούλης (50’ Κουτσουμπάρης), Κοντόγιαννος, Λαμπριανός (63’ Παρδαλός), Γκίκας, Λαμπριανός, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Μαρκόπουλος
Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Κρομμύδας (68’ λ.τ. Σιέχ), Φωτεινής, Καρίκης, Μαριάς, Σκόρπος, Πελέκης, Λυριστής (87’ Ποζατζίδης), Γκινής, Αλεξανδρίδης (75’ Γιαννίκος)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή