Νίκη με το εμφανιτό 7-0 για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Νίκη με το εμφανιτό 7-0 για τον  Απόλλωνα Καλυθιών

Νίκη με το εμφανιτό 7-0 για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Επιβλήθηκε άνετα των Ιπποτών - Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μαυρομούστακος, Σπαχίου κι ένα ο Ζουρούδης

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ο Απόλλων διπλασίασε προχθές τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (β’ όμιλος) με το εμφατικό 7-0 στις Καλυθιές απέναντι στους Ιππότες.

Μόλις στο 12’ο Μαυρομούστακος χάρις σε πλασέ του μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, για να γίνει το 2-0 στο 35’ από τον ίδιο παίκτη με πανομοιότυπο τρόπο.

Στο 60’ ο Σπαχιού πλάσαρε από κοντά και σκόραρε ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε για την ομάδα του ο ίδιος το 4-0. Στο 70’ ήταν η σειρά του Ζουρούδη να σημειώσει το 5-0 με πλασέ, ενώ το…κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαυρομούστακος, κατ’ αρχάς στο 82’ αφού αξιοποίησε με προβολή τη σέντρα του Σπαχιού για το 6-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ πια στο 81’, όταν ο Νικολός σέντραρε και ο έμπειρος επιθετικός έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.

Οι Ιππότες, όπως αναφέρθηκε από την πλευρά τους, διαμαρτυρήθηκαν στο 34’ όταν το σκορ ήταν στο 1-0, για πέναλτι που δε δόθηκε σε ανατροπή του Μινάι, ενώ στην αντεπίθεση κι ενώ είχαν σταματήσει οι παίκτες τους λόγω τραυματισμού του παίκτη, επιτεύχθηκε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας με βοηθούς τους Μαυρουδή και Δημητριάδη.

Απόλλων: Ροδίτης, Τσίττας, Νικολός, Σαπαλίδης (65’ Μαραγκάκης), Κυρίτσης, Ζουρούδης, Σαράντης, Κούρτι (72’ Στάθης), Σπαχιού, Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης (52’ Αϊντενίζ).
Ιππότες: Φουκαράς, Ζωάννου, Κουράνι (75’ Τσάκε), Μαρίνος Μικ., Σότα, Αρέτογλου, Γκίνος, Εμίρογλου, Αλιάι (70’ λτ. Πουλλάς), Μινάι, Ζαγκότσης (80’ Μαρίνος Μιχ.)

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!