Χαμόγελα με…μέτρο στη Ρόδο

Χαμόγελα με…μέτρο στη Ρόδο

Χαμόγελα με…μέτρο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Εργοτέλη έδωσε ο Σάββας Ορφανίδης, τους τόνισε όμως πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αμανατίδη, σε ρυθμούς μπαίνει ο Τάντιτς. Αποφασισμένη να στηρίξει με όλες

Με…μετρημένα χαμόγελα καλωσόρισαν χθες τη νέα εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Πριν από την έναρξης της προπόνησης, η οποία έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ατσαλένιου το περασμένο Σάββατο, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του, στο πλαίσιο της ανάλυσης του παιχνιδιού που έκανε, πως έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Πέρα από τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, η Ρόδος κέρδισε στο ματς με τους Κρητικούς τη δυνατότητα να εστιάσει στο επόμενο, το εκτός έδρας με την Τριγλία Ραφήνας, χωρίς να αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα.

Ο τραυματισμός του Χρήστου Αμανατίδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 75’, αποδείχθηκε επιπόλαιος και ο 24χρονος μέσος προπονήθηκε χθες κανονικά, ενώ όπως όλα δείχνουν, έτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα θα είναι και ο Μπόρισλαβ Τάντιτς, ο οποίος έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα.
Εκτός δράσης παραμένουν ο αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος (έχει εδώ και καιρό πρόβλημα στο δικέφαλο), καθώς και ο νεαρός Παναγιώτης Βολονάκης, που ξεκουράζεται και θα μπει στις προπονήσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα γίνει και η σημερινή προπόνηση των «ελαφιών».

Κοντά στις υποδομές η νέα διοίκηση
Τη λειτουργία και την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους οι παράγοντες της νέας διοίκησης. Ο πρόεδρος της Ρόδου Αυγουστίνος Γιακάι παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα της εφηβικής ομάδας των «ελαφιών», στην οποία και παρέθεσε δείπνο.

Επί του θέματος από τη Ρόδο ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Την έμπρακτη στήριξη του στα τμήματα υποδομών της Ρόδου δείχνει ο πρόεδρος κ. Αυγουστίνος Γιακάι. Το μεσημέρι της Κυριακής, έδωσε το παρών στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εφηβικής μας ομάδας με αντίπαλο του Ατρόμητους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο κ. Γιακάι συνεχάρη τα παιδιά για την εμφάνιση που έκαναν και για τη νίκη με σκορ 7 – 1 και τους ζήτησε να συνεχίσουν έτσι, δουλεύοντας και ακούγοντας τους προπονητές τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιακάι παρέθεσε δείπνο στην Εφηβική ομάδα το βράδυ της Κυριακής, στην επιχείρηση που διατηρεί στο κέντρο της πόλης.

Φιλοσοφία της νέας διοίκησης μας είναι να σταθεί δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και να βοηθήσει τα παιδιά να εξελιχθούν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ο κ. Γιακάι και οι συνεργάτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιδιών με κύριο γνώμονα την διάπλαση πρώτα καλών χαρακτήρων και μετά αθλητών.»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή