Συγχαρητήρια του Δ. Γάκη στον Ν. Σαντορινιό για την ανάληψη του υφυπουργείου Ναυτιλίας

Συγχαρητήρια του Δ. Γάκη στον Ν. Σαντορινιό για την ανάληψη του υφυπουργείου Ναυτιλίας

Συγχαρητήρια του Δ. Γάκη στον Ν. Σαντορινιό για την ανάληψη του υφυπουργείου Ναυτιλίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Σε δημόσια δήλωσή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης αναφέρει:

«Με τη βεβαιότητα ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα θα δώσει ισχυρή ώθηση στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που είναι μπροστά μας, θα ήθελα να συγχαρώ το Νεκτάριο Σαντορινιό για την ανάληψη του υφυπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και να του ευχηθώ καλή και αποτελεσματική δουλειά στη νέα θέση ευθύνης.

Με την ευκαιρία του ανασχηματισμού, θέλω να σημειώσω τη συνέπεια και τη συνέχεια της στοχο-προσήλωσης της Κυβέρνησης στην εφαρμογή της «Νησιωτικότητας» για την επίλυση των προβλημάτων των νησιωτών και την αναπτυξιακή προοπτική του Αρχιπελάγους.

Προς την κατεύθυνση αυτή, είμαι βέβαιος, ότι τόσο μέσα από το σημαντικό διάλογο και τη συνεργασία για την προώθηση κρίσιμων αναπτυξιακών θεμάτων για τα νησιά μας μέσα στην κοινωνία, αλλά και μέσα από τις διαδικασίες διαβούλευσης στην αρμόδια Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής, θα έχουμε τη δυνατότητα κοινών δράσεων προς όφελος της Νησιωτικής Ελλάδας.»

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»