Νέο ανανεωμένο μενού από το Jasper gastro cafe

Νέο ανανεωμένο μενού από το  Jasper gastro cafe

Νέο ανανεωμένο μενού από το Jasper gastro cafe

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1135 ΦΟΡΕΣ

Το all day Jasper gastro cafe στον πεζόδρομο του κέντρου, ήρθε με νέο ανανεωμένο του μενού, προσθέτοντας μάλιστα σε αυτό και ειδική κατηγορία vegeterian, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής σε gluten free προϊόντα.

Στον καλαίσθητο χώρο με τις γήινες αποχρώσεις, διακοσμημένο με ξύλο και δέρμα, με τον ιδιαίτερο φωτισμό, κόσμος όλων των ηλικιών βρίσκεται απο νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, επιλέγοντάς το είτε για καφέ, είτε για φαγητό ή ακόμη και για ποτό.

Είναι από τα bar restaurant που έχουν επενδύσει στο φαγητό, ενώ με το νέο του μενού εύκολα διαπιστώνει κανείς πως όχι μόνο διατήρησε το επίπεδο της ποιότητας του, αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα.

Ο κατάλογος είναι μικρός, έξυπνα στημένος, με λίγες προτάσεις από ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως, σάντουιτς και μπέργκερ. Από το πρωί, όμως, μπορείς να ξεκινήσεις, δοκιμάζοντας το brunch με την υγιεινή κατεύθυνση, ενώ εντύπωση σου κάνει το γεγονός οτι μεγάλο μέρος του μενού του απευθύνεται σε vegeterian κοινό, δίνοντας μάλιστα και μια μακρά λίστα επιλογών. Σύντομα μάλιστα το μενού, αναμένεται να εμπλουτιστεί και με πιάτα ημέρας, για όσους θέλουν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις.

Ο σεφ Νίκος Καραμάνης επιμελείται το μενού, στο οποίο ήδη ξεχωρίσαμε το tagliolini με αυγοτάραχο, το risotto με κρόκο Κοζάνης και τα πικάντικα φιλετάκια κοτόπουλου τα οποία σερβίρονται σε κυπριακή πίτα με αβοκάντο, γλυκιά πίκλα λάχανου με κρεμμύδι και dressing απο γιαούρτι, σέλινο και boubon bbq.

Ο σολομός με μαύρο ρύζι και quinoa δίνει το δικό του στίγμα στο μενού, ενώ αξίζει να δοκιμάσετε και το καπνιστό Rib eye, το οποίο καπνίζεται σε βελανιδιά.
Ο κατάλογος διαθέτει ειδικό kids μενού, ενώ μάλιστα σε όλα τα πιάτα αναγράφονται και τυχόν αλλεργίες.

Jasper Gastrocafe
Πεζόδρομος, Δημητρίου
Θεοδωράκη 27 & Καρπάθου
Τηλέφωνο 2241 073536
f: https://www.facebook.com/JasperGastroBarRhodes/?fref=ts

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!