Κούκος: Ο παραδοσιακός ελληνικός καφενές της καρδιάς μας

Κούκος:  Ο παραδοσιακός ελληνικός καφενές της καρδιάς μας

Κούκος: Ο παραδοσιακός ελληνικός καφενές της καρδιάς μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2057 ΦΟΡΕΣ

Ενας πολυδιάστατος παραδοσιακός καφενές είναι ο αγαπημένος για ντόπιους αλλά και για τους τουρίστες "Κούκος" που δίνει χειμώνα- καλοκαίρι μια διαφορετική διάσταση στις μέρες και τις νύχτες μας.

Εδώ, ο παραδοσιακός φούρνος ξεκινάει από πολύ νωρίς το πρωί να ετοιμάζει το πρωινό σας, ενώ η κουζίνα προσφέρει παραδοσιακές Ροδίτικες συνταγές σε μεζέδες και μαγειρευτά αλλά και κρέας ή ψάρι στα κάρβουνα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και ορεκτικά, ενώ must αποτελεί η παραδοσιακή κουλουρία με φρέσκα ντόπια μακαρόνια όλα φτιαγμένα με μεράκι και παράδοση.

Το ζεστό ψωμί, οι στριφτές πίτες και τα γλυκά, είναι όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο και φτιαγμένα απο τους ίδιους με επιλεγμένα ντόπια προϊόντα.
Στον καφενέ "Κούκο", μπορείτε να δοκιμάσετε ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη, σούμα και ντόπια κρασιά.

Η είσοδος στο μαγαζί, συνοδεύεται με τη μαγεία της παλιάς εποχής, αφού η κάθε γωνία του καφενέ, συντελεί στη μοναδικότητά του. Υπέροχες αντίκες, προσεγμένη διακόσμηση και πολλές χειροποίητες λεπτομέρειες είναι μερικές απο αυτές που συντελούν στη μοναδικότητά του. Οι εσωτερικές αυλές, κλασικό χαρακτηριστικό της παλαιάς αρχιτεκτονικής θα σας ταξιδέψουν στην παλιά εποχή, και δεν θα σας αφήσουν να φύγετε εύκολα από το μαγαζί.

Αφίσες που θυμίζουν δεκαετίες που πέρασαν ανεπιστρεπτί, τα μπλε και άσπρα χρώματα που κοσμούν το μαγαζί, το σουηδικό ξύλο που επικρατεί στον καφενέ αλλά και η πέτρα στους τοίχους, θυμίζει κάτι απο τα παλιά αρχοντικά της Ρόδου.

Ο φρεσκοαλεσμένος καφές, η ζεστή σοκολάτα, ο φρέσκος χυμός και τα γευστικότατα σνακ θα γεμίσουν με ενέργεια το πρωινό σας, συντροφιά με τις γεύσεις του παραδοσιακού φούρνου.

Τα φρέσκα προϊόντα και οι παραδοσιακές συνταγές μετατρέπουν κάθε πιάτο σε ένα ιδανικό ταξίδι στη γεύση!
Κατά τη διάρκεια μάλιστα της χειμερινής περιόδου, το τζάκι κρατά το χώρο ζεστό καθώς οι αισθήσεις γεύονται την ιδανική ατμόσφαιρα, ενώ οι αξέχαστες ελληνικές μελωδίες σας κρατούν συντροφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Κάντε κράτηση τώρα μέσω της εφαρμογής μας ή διαδικτυακά και βιώστε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού στην παράδοση!

Κούκος Μανδηλαρά 20-26
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2241073022
f: https://www.facebook.com/KoukosRodos/?fref=ts

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!