Αποφασισμένος για διπλό ο Αστέρας Παστίδας

Αποφασισμένος για διπλό ο Αστέρας Παστίδας

Αποφασισμένος για διπλό ο Αστέρας Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμος για τον σημερινό αγώνα στην Λάρδο με τον Ηρακλή (14.45)

Το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα ο Αστέρας Παστίδας. Οι κυανόλευκοι του Κώστα Πάττα πάνε σήμερα στην Λάρδο να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ηρακλή που θέλει κι αυτός νίκη και βαθμούς.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες του Αστέρα είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς και να μείνουν μακριά από τις στιγμές που έζησαν στο προηγούμενο ματς στην Λίνδο με αντίπαλο τον Κλεόβουλο.

Ο Κώστας Πάττας έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες του να δώσουν το καλύτερο δυνατόν στον αγωνιστικό χώρο της Λάρδου για να κερδηθεί η νίκη και το τρίποντο, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζει κανείς την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Ο κόουτς του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Κλήθηκαν όλοι στο γήπεδο κι εκεί θα επιλεγούν οι έντεκα αλλά και οι δεκαοκτώ του αγώνα.

«Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα μας ξεφύγει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που είναι αναγκαίοι για να φτάσουμε στην παραμονή στην Κατηγορία. Δύσκολο το παιχνίδι αλλά πιστεύω πώς με καλή απόδοση θα πάρουμε αυτό που θέλουμε» τόνισε χθες το απόγευμα ο Κώστας Πάττας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή